BizRemote by certSIGN Finanțe

BizRemote: Bursa din New York trece la tranzacții exclusiv online

19 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: Bursa din New York trece la tranzacții exclusiv online

Reading Time: < 1 minut

Intercontinental Exchange (IEC), operatorul Bursei din New York (NYSE) a anunțat că, de luni, 23 martie, toate operațiunile de tranzacționare vor fi realizate exclusiv pe platforme electronice, pentru a asigura continuitatea în timpul pandemiei de COVID-19. IEC a inițializat astfel planul de continuitate a businessului.

Sunt afectate ringul principal de tranzacționare al NYSE din New York, precum și ringurile American Options, tot din New York, și NYSE Arca Options, din San Francisco.

„Ringurile de tranzacționare al Bursei din New York aduc valoare unică pentru emitenți și investitori, dar piețele noastre sunt perfect capabile să opereze exclusiv electronic, pentru a deservi toți participanții și vom continua în așa fel încât să putem redeschide ringurile de tranzacționare către toți membrii”, a declarat Stacey Cunningham, președinta NYSE.

NYSE
Brokeri în ringul de tranzacționare al Bursei din New York / © NYSE

Toate piețele Bursei din New York vor continua să opereze conform programului normal de lucru, în ciuda acestei închideri a ringului de tranzacționare.

Comunicatul transmis de ICE arată că Bursa din New York testează frecvent planuri pentru cazuri de urgență pentru trecerea la tranzacțiile electronice la bursele care au și ring fizic de tranzacționare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: