Finanțe Stiri

Imprumuturile rapide, folosite pentru renovarea casei

apr. 21, 2016 2 min

Imprumuturile rapide, folosite pentru renovarea casei

Reading Time: 2 minute

Circa 15% din utilizatorii de internet din mediul urban au declarat ca au solicitat in ultimele 12 luni un imprumut de la o institutie financiara nebancara (IFN).

Dintre cei care ar apela la un imprumut, peste 25% l-ar utiliza pentru renovarea locuintei si pentru alte nevoi casnice, potrivit studiului realizat de GfK Romania pentru Viva Credit, prima companie din Romania specializata in acordarea de credite cu o singura rata. Pe locul al doilea in ierarhia motivelor de imprumut de la institutiile financiare nebancare s-au situat nevoile personale neprevazute si urgentele medicale, cu aproape 21%.

Credit Pana la Salariu a devenit o optiune pe care tot mai multi romani sunt dispusi sa o ia in calcul atunci cand se confrunta cu  situatii neprevazute si au nevoie de o suma mica de bani pentru o perioada scurta de timp, arata Viva Credit, intr-un comunicat de presa.

Studiul a fost realizat pe un esantion online reprezentativ urban la nivelul Romaniei, pe o populatie cu varste de peste 21 ani, angajati la un loc de munca si care au venituri de peste 700 de lei.

„Observam din acest studiu ca institutiile financiare nebancare din Romania, care acorda imprumuturi intr-o singura rata au inceput sa fie o optiune viabila pentru tot mai multi romani. Asta demonstreaza ca oamenii au inteles beneficiile IFN-urilor care dau intaietate tocmai acestei nevoi a lor: sa intre in posesia unei sume mici de bani, fara a mai fi nevoie sa apeleze la prieteni sau cunostinte. Cu acest scop, am creat Credit Pana la Salariu, cel mai rapid serviciu de imprumut, online, care ii scuteste pe clienti de timp irosit si cheltuieli suplimentare”, a spus Eduard Popisteanu, Director de Marketing al Viva Credit.

Brandul Viva Credit se bucura de o crestere a notorietatii cu circa 20% in ultimele12 luni in randul utilizatorilor de internet din mediul urban. Acest lucru a mentinut in top brandul Viva Credit in optiunile consumatorilor atunci cand vor sa apeleze la un imprumut rapid intr-o singura rata online, se arata in comunicat.

„Preferinta consumatorilor se datoreaza faptului ca produsul Credit Pana la Salariu il poti utiliza exact pe ce perioada doresti, iar in cazul rambursarii anticipate nu ai niciun fel de costuri suplimentare. Daca  vrei sa te convingi de calitatea serviciilor, primul imprumut este gratuit, nu numai dobanda, ci si comisioanele fiind zero”, a mai adaugat Eduard Popisteanu.

Viva Credit IFN este prima companie din Romania specializata in credite pana la salariu – imprumuturi rapide, oferite exclusiv online, cu termen de rambursare de pana la 35 de zile.

Viva Credit, credite online, IFN, creditare, imprumuturi rapide, Eduard Popisteanu

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: