Stiri Tech

BizRemote. Iluminatul optim pentru munca de acasă

14 mai 2020 < 1 min

BizRemote. Iluminatul optim pentru munca de acasă

Reading Time: < 1 minut

În ultimele două luni, lucratul de acasă a fost o provocare pentru mulți dintre noi,  fie că am avut sau nu experiența lucrului remote: să rămânem productivi, să ne menținem programul obișnuit și un echilibru între viața profesională și cea personală. Iar în acest scenariu, un iluminat necorespunzător ne poate reduce nivelul de energie, poate
afecta vederea, dar și capacitatea de a lucra eficient.

Pentru o varietate de momente ale zilei, în munca de acasă, sistemul inteligent de iluminat Hue poate fi o soluție. Becurile inteligente Philips Hue atenționează când s-a încheiat programul de lucru și e timpul pentru  relaxezi. Pentru asta trebuie reglate becurile pe modul Relax și gadgetul va emite o lumină caldă. Setările prestabilite, în nuanțe diverse de lumină albă, se pot activa în funcție de momentele zilei.

De asemenea, becurile pot fi conectate la un computer folosind aplicația pentru desktop Hue Sync, pentru o sincronizare cu activitatea de gaming.

Sistemul Hue poate fi conectat și la televizor, prin Play HDMI Sync Box, astfel proiectându-se în cameră lumini de atmosferă.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: