Business Stiri Tech

BizRemote. Soluții de securitate gratuite pentru cei care lucrează de acasă

4 apr. 2020 2 min

BizRemote. Soluții de securitate gratuite pentru cei care lucrează de acasă

Reading Time: 2 minute

Odată cu creșterea recentă a numărului de angajați care lucrează la distanță, se constată și o escaladare a atacurilor informatice. Peste 80% dintre routerele folosite acasă s-au dovedit a fi vulnerabile în fața potențialelor atacuri cibernetice. E-mailurile prezintă, de asemenea, un risc important pentru organizații; în peste 90% dintre cazurile în care PC-urile au fost infectate, ataşamentul a fost sursa atacului, iar 96% din breșele de securitate nu sunt descoperite decât câteva luni mai târziu, se arată într-o analiză HP.

„Credem că acum este mai important ca oricând să informăm utilizatorii despre riscurile și bunele practici de securitate cibernetică și, de aceea, am decis să oferim gratuit utilizatorilor una dintre soluțiile noastre de securitate – HP Sure Click Pro, până la finalul lunii septembrie. Ne dorim să îi ajutăm să se protejeze de amenințări care provin din surse web, email sau documente”, spune Mugur Pantaia, Managing Director HP România.

HP Pro Security Edition este cea mai avansată opțiune  de protejare a PC-urilor cu Windows 10, oferind IMM-urilor un nivel de securitate proiectat pentru organizații. Pachetul include HP Sure Sense Pro, o soluție de securitate AI și HP Sure Click Pro,care protejează PC-ul împotriva amenițărilor din browser, fișiere sau aplicații. Versiunile avansate ale Sure Click și Sure Sense alimentează împreună un sistem cloud de învățare care este în permanență conectat la software și îl actualizează, îndepărtând amenintările și monitorizând buna funcționare a aplicațiilor. Acest lucru oferă protecție într-un circuit închis, în fața unor amenințări multiple provenite de la diferiți vectori, prin diferite tipuri de malware. 

De asemenea, HP Sure Click Enterprise funcționează pe toate dispozitivele Windows 8 and 10, oferind funcții suplimentare, inclusiv protejarea credențialelor utilizatorilor împotriva atacurilor de phishing și a amenințărilor cloud automate. Soluția poate fi implementată la scară largă, cu politici sofisticate și un sistem de gestionare a amenințărilor, și livrată fie printr-un server on-premise, fie printr-un serviciu cloud găzduit de HP, cu acreditare ISO 27001 / SOC2 tip II.

HP Sure Click Pro va fi oferit gratuit până la 30 septembrie 2020, pentru a-i ajuta pe utilizatori să se protejeze de amenințări provenite din surse Web, e-mail sau documente. Va înlocui versiunea actuală Sure Click și va cuprinde funcții suplimentare, precum editarea documentelor Word și Excel într-un spațiu sigur. Această soluție va fi disponibilă pentru toate PC-urile HP, dar și pentru cele care nu sunt HP, cu sistem de operare Windows 10.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: