Stiri Tech

Tab S6 Lite, o tabletă de producție și entertainement

17 apr. 2020 < 1 min

Tab S6 Lite, o tabletă de producție și entertainement

Reading Time: < 1 minut

Viața cotidiană devine tot mai aglomerată iar timpul rezervat îndatoririlor profesionale este mult mai flexibil și se îmbină și mai mult cu cel personal în această perioadă de izolare și restricții. Ca atare, un gadget care să acopere atât activități profesionale, cât și de entertainment sau familiale este cu atât mai util acum. Pentru toate aceste situații, noua tabletă Galaxy Tab S6 Lite, de la Samsung,  poate fi o soluție potrivită.

Cu un ecran de 10.4 inci, SO Android 10 (One UI 2), noul gadget Galaxy beneficiază de un chipset Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz, baterie 7,040mAh, conectivitate WiFi/LTE și camere foto-video de 5MP/8MP și playback UHD 4K@120fps.

Noul S Pen are un design reînnoit, cu o greutate de 7,03 g iar latența sa îmbunătățită și vârful stiloului de 0,7 mm îi oferă o precizie mai mare pentru scriere și desen. După ce finalizăm notarea ideilor, S Pen-ul se fixează magnetic în partea laterală a tabletei sau în husa opțională. Cu S Pen și Samsung Notes, putem transforma însemnările scrise de mână în text dactilografiat instantaneu. Toate notele pot fi convertite cu în versiune PDF, imagine JPEG, fișier text sau document Word.

De asemenea, Tab S6 Lite include difuzoare duale cu sunet AKG și Dolby Atmos 3D cu sunet surround, iar cu Samsung Kids se poate stabili un program de joacă pentru copii, se poate restricționa accesul la anumite aplicații.

Noua tabletă Samsung va fi disponibilă în România din 15 mai, la un preț care va fi anunțat ulterior.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: