BizRemote by certSIGN Tech

BizRemote: Suportul pentru laptop care „dispare” după folosire

13 apr. 2020 2 min

BizRemote: Suportul pentru laptop care „dispare” după folosire

Reading Time: 2 minute

Pe masa din bucătărie, pe măsuța de cafea din camera de zi, în brațe pe canapea, în pat: unde n-ați stat cu laptopul săptămânile astea de lucru de acasă? Și dacă aveți birou acasă, tot nu e ușor să găsiți poziția ideală.

V-ar putea fi de mare folos un suport de laptop (sau tabletă) cât mai ușor, flexibil și ergonomic. Când au lansat MOFT Z, în februarie, cei de la MOFT Inc. se gândeau la lucrul clasic la birou, dar soluția propusă de ei se potrivește perfect acestor vremuri.

Chiar și în poziția corectă la un birou bun și cu un scaun pe măsură, lucrul în aceeași poziție pentru mult timp poate aduce probleme de sănătate, dureri de spate și de gât. Așa a apărut ideea birourilor la care să poți lucra și așezat, și în picioare. Doar că astfel de birouri flexibile pot fi scumpe și nu tocmai simplu de folosit. Plus că nu le poți lua acasă.

MOFT Z, premiat recent cu Red Dot Award pentru design, are o structură inspirată de origami, devenind prin pliere fie un suport pentru lucrul în picioare, fie trei suporturi diferite pentru poziția așezat, după cum vedeți în imaginea de mai sus.

Trecerea de la o poziție la alta se face în câteva secunde, înălțimea maximă obținută fiind de 25 cm. În poziția mai joasă, suportul poate fi ajustat la diverse unghiuri, pentru a se adapta la stilul vostru de lucru, la înălțimea biroului sau a scaunului. Unghiul de 25 de grade este ideal pentru a scrie la laptop, la 45 de grade laptopul devinde o mini-stație de lucru sau monitor separat, iar la 60 de grade suportul poate fi folosit pentru citit sau desenat folosind o tabletă.

Suportul se ridică și se pliază fără a avea nevoie de unelte și se strânge sub forma unei mape cu grosimea de 12,5 mm și cântărește 890 de grame, dar poate susține greutăți de până la 10 kg. Este disponibil la prețul de 49 de dolari pe Kickstarter, unde a adunat deja peste 775.000 de dolari. Prețul de retail va fi de 69 de dolari.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: