Companii Stiri

Blue Air va lansa primul zbor direct de la Cluj Napoca la Burgas

11 feb. 2021 2 min

Blue Air va lansa primul zbor direct de la Cluj Napoca la Burgas

Reading Time: 2 minute

Blue Air va conecta Transilvania cu două dintre cele mai solicitate destinații de pe litoralul Marii Negre, adăugând zboruri directe din Cluj Napoca spre Burgas și Constanța.

Lansarea rutei Cluj Napoca – Burgas marchează o premieră pentru piața locală, acesta fiind primul serviciu care leagă Transilvania de una dintre cele mai dorite destinații de pe riviera Mării Negre. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, cu prețuri începând de la 29,99 euro / segment. Toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Blue Air va opera 2 servicii săptămânale între Cluj Napoca și Burgas, în conformitate cu următorul program:

• Miercuri, Duminică

CLJ 05:00 – BOJ 06:10

BOJ 06:55   CLJ 08:00

Blue Air va opera 2 servicii săptămânale între Cluj Napoca și Constanța, conform următorului program:

• Luni, Vineri

 CLJ 13:25    CND 14:30   

 CND 15:10     CLJ 16:15

*ore locale

„Suntem bucuroși să ne extindem oferta cu două rute suplimentare extrem de solicitate din Cluj. Burgas și Constanța reprezintă piețe strategice pentru rețeaua Blue Air din Transilvania, iar lansarea primului nostru serviciu aerian low cost către Burgas este o etapă importantă în strategia noastră de a deveni prima opțiune de transport aerian pentru clienții noștri. De asemenea, investigăm posibilitatea introducerii unui serviciu între baza noastră principală din București și Burgas, pentru a oferi o opțiune de călătorie rapidă și la prețuri accesibile între aceste două orașe importante și pentru a conecta Burgas, via București, cu toată rețeaua Blue Air. ”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: