Companii Stiri

Blue Air lansează zboruri directe de la București la Londra Heathrow

30 oct. 2020 2 min

Blue Air lansează zboruri directe de la București la Londra Heathrow

Reading Time: 2 minute

Începând cu 1 decembrie 2020, zborurile Blue Air operate pe ruta București – Londra vor avea ca aeroport de destinație Heathrow, fiind singurul operator ultra low-cost care va avea zboruri directe pe acest aeroport. Prețurile biletelor pornesc de la 29.99 euro/ segment, taxe incluse.

Blue Air va transfera pe Heathrow zborurile operate anterior pe aeroportul Londra Luton, oferind cinci servicii pe săptămâna în cadrul orarului de iarnă 20/21 și introducând 11 zboruri pe săptămâna în orarul de vară 2021.

Blue Air va opera zborurile de pe ruta București Otopeni (OTP) – Londra Heathrow (LHR) conform următorului orar:

  • orarul de iarnă: 20/21 – 5 zboruri/ săptămână
  • orarul de vară: 21 – 11 zboruri / săptămână

„Lansarea acestei rute stabilește o nouă etapă esențială în strategia de dezvoltare a rețelei Blue Air și confirmă angajamentul nostru de a oferi pasagerilor noștri cele mai bune servicii de transport aerian ultra low-cost și de a le pune la dispoziție opțiuni de călătorie suplimentare la un preț accesibil. Heathrow nu este doar alegerea preferată și cea mai convenabilă pentru călătorii londonezi, ci reprezintă și unul dintre cele mai importante hub-uri intercontinentale ale Europei. Blue Air intenționează să se asocieze cu mai mulți transportatori care operează pe Heathrow, pentru a îmbogăți opțiunile de conectivitate pentru clienții români din întreaga lume ” spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Zboruri directe și către Frankfurt

De asemenea, operatorul aerian introduce în orarul de vară 2021 noua rută București – Frankfurt. Vor fi operate zboruri zilnice către această destinație-cheie pentru segmentul de business travel începând cu 28 martie 2021. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei, iar prețurile pornesc de la 29.99 euro / segment.

În cadrul orarului de vară 2021 (28 martie – 30 octombrie), zborurile zilnice pe ruta București – Frankfurt vor fi operate astfel:

  • în zilele de luni, marți, joi, sâmbătă
  •                    București 19:00 – Frankfurt 20:30  
  •                    Frankfurt 21:20 – București 00:45
  • în zilele de miercuri, vineri, duminică
  •                     București 07:10 – Frankfurt 08:40  
  •                     Frankfurt 09:30 – București 12:55

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business bazat pe reducerea complexității, respectiv Low Cost – Low Complexity. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: