Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Stiri

Blue Lagoon Clean a început producția de lămpi UVC

1 mai 2020 2 min

Blue Lagoon Clean a început producția de lămpi UVC

Reading Time: 2 minute

Blue Lagoon Clean, o companie românească ce oferă servicii ecologice de curățare și dezinfectare a hainelor a început producția unor kituri de lămpi germicidale împotriva microorganismelor, inclusiv a coronavirusului

Lămpile produse de Blue Lagoon Clean pot dezinfecta o suprafață de 30 de metri pătrați și pot fi controlate de pe orice dispozitiv iOS sau Android.

Lămpile UVC germicidale sunt recomandate în spațiile comerciale care trebuie să fie dezinfectate, igienizate și sterilizate, dar și în spațiile pentru birouri, ca măsură de siguranță pentru angajați și clienți împotriva coronavirus, mai ales că în curând se va relua treptat activitatea comercială.

Ideea dezvoltării acestui proiect a venit în momentul în care fondatorii companiei Blue Lagoon Clean, Cristina Tarasevici și Vlad Elias, și-au propus să doteze punctele de lucru cu o astfel de tehnologie, cu eficiență demonstrată în distrugerea virusurilor și a bacteriilor, dar au întâmpinat nenumărate probleme.

Echipa Blue Lagoon Clean va dona un echipament cu lampă UVC celor din linia întâi de la Institutul Matei Balș din București. În luna aprilie, compania a mai donat aceluiași institut 1000 de măști, 300 de perechi de mănuși, 20 litri de dezinfectant, 6 litri de spirt și 600 de șervețele dezinfectante.

„Initial am găsit doar tuburile, fără niciun fel de automatizare. Practic, le puteai cumpăra, dar nu le puteai folosi. Am căutat la furnizori lămpi UVC gata asamblate, dar acestea porneau de la 3500 ron și o putere de doar 40W. Compania fiind acum într-o situație financiar nu tocmai bună, am luat în calcul producerea unui KIT UVC funcțional și așa am ajuns să începem un parteneriat cu Englehardt Management Systems, compania alături de care am demarat acest proiect. Zic eu că am reușit să producem un produs UVC germicidal, eficient și accesibil”, spune Cristina Tarasevici.

Produsul realizat de Blue Lagoon Clean vine ca un KIT care beneficiază de garanția pe care producătorul fiecărei piese o oferă. Durata de viață a unei lămpi UVC, componenta principală din KIT este de 8000 de ore.

„Cu privire la preț, am reușit să le punem în vânzare la 2499 RON, în condițiile în care capacitățile tehnice sunt net superioare comparativ cu ce se vinde în acest moment pe piață, la prețuri cu 30-40% mai mari. Vânzarea se va face online, iar vânzările vor fi disponibile doar pentru București și Ilfov, în acest moment. Până acum avem precomenzi pentru 20 de kituri UVC, dar credem că cererea va crește după data de 15 mai”, menționează Vlad Elias.

În cadrul companiei Blue Lagoon Clean au fost instalate 6 lămpi la punctele de lucru, că măsură suplimentară de dezinfectare, iar pentru mașinile care deservesc serviciul de colectare & livrare gratuită există 2 unități UVC special concepute.

Blue Lagoon Clean , companie care oferă servicii ecologice de curățare și dezinfectare a hainelor și covoarelor, precum și serviciul de colectare și livrare a acestora în mod gratuit, a lansat în această primăvară și un serviciu adiacent: livrarea la domiciliu a cumpărăturilor, direct la ușa clienților săi, ce a venit ca o soluție și o modalitate de susținere a business-ului și de păstrare a celor 40 de angajați în aceste momente foarte grele, pandemia de coronavirus.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: