Antreprenori Stiri

Educatia, ca investitie

11 dec. 2015 2 min

Educatia, ca investitie

Reading Time: 2 minute

stefania filipO cheama Stefania Filip si este, intai de toate, mama a doi copii. Este insa specialist in educatia copilului si antreprenor si a avut curajul si inspiratia sa investeasca bani si timp, in urma cu sase ani, pentru implementarea, in Romania, a unui sistem unic de invatarea a limbii engleze. Centrul International Helen Doron English din Romania s-a dezvoltat la nivelul celorlalte centre internationale, care au produs rezultate pozitive in randul a peste 2 milioane de copii din intreaga lume.

“Am ales sa investesc bani si timp pentru a aduce in Romania revolutionara metoda de predare-invatare a limbii engleze, creata de celebrul profesor britanic Helen Doron, deoarece aceasta schimba modul in care copiii nostri invata si privesc invatarea in toate situatiile in care se intalnesc cu ea, nu numai pentru limba engleza”, spune Stefania Filip, coordonator al Centrului International Helen Doron English in Romania, intr-un comunicat de presa.

Specialistul in educatie povesteste experienta fiului sau, care a trecut de la expresia “No English!”, pe care o repeta la infinit, la “English is easy!”. “Dupa 6 ani si doua examene Cambridge absolvite cu succes, pot spune ca metoda a transformat nu doar modul in care copilul meu invata, i-a aratat ca este distractiv si usor sa inveti. Atunci am luat decizia sa conving si alte mamici ca pot investi fara riscuri pentru coordonarea unui centru educational deoarece noi nu cladim un business de la zero, ci folosim o franciza”, spune Stefania Filip. Antreprenoarea arata ca franciza are avantajul ca exista deja un know-how, o baza de cunostinte, de materiale pedagogice si de business pe care investitorul le primeste si pe care le poate exploata in avantajul sau.

Potrivit Stefaniei Filip, 90% din cele 800 de centre de educatie Helen Doron English din lume sunt detinute si conduse de reprezentantele sexului frumos. Femeia de afaceri va prezenta, in cadrul unei conferinte sustinute de Asociatia “Work At Home Moms”, secretele din spatele succesul sau in business, intr-o lume condusa de barbati, se arata in comunicat.

“De regula, copiii nostri sunt o motivatie foarte puternica pentru independenta si succes, iar eu am acest avantaj, de a avea doi copii, pentru care imi doresc tot ce-i mai bun in domeniul educatiei si sa creasca in acest mediu plin de bogatia cunoasterii”, mai spune Stefania Filip.

Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: