Stiri Tech

Bolt introduce opțiunea de a lăsa bacșiș șoferului

8 iun. 2020 < 1 min

Bolt introduce opțiunea de a lăsa bacșiș șoferului

Reading Time: < 1 minut

Platforma de transport la cerere Bolt anunță lansarea unei noi funcții în aplicația de ride-hailing, care le va permite tuturor pasagerilor să ofere bacșiș (tips) la sfârșitul călătoriei.

Bacșișul poate fi lăsat în maximum 15 minute după încheierea călătoriei, iar șoferii vor primi întreaga sumă. Funcția va fi lansată treptat pentru toți utilizatorii Bolt pe Android și iOS în această lună.

Pentru a folosi noua opțiune, utilizatorii trebuie să actualizeze aplicația Bolt la cea mai recentă versiune. Opțiunea de a lăsa un bacșiș apare la sfârșitul cursei, atunci când utilizatorii o evaluează. Ei pot alege dintre opțiunile predefinite sau pot introduce suma pe care ar dori să o lase.

„În fiecare zi, șoferii parteneri Bolt se află în prima linie pentru a se asigura că persoanele care au nevoie de o cursă, în această perioadă de incertitudine, se deplasează în siguranță prin oraș. Introducem această funcție pentru a permite pasagerilor să își arate recunoștința și să sprijine comunitatea noastră de șoferi, desigur, atunci când sunt mulțumiți de serviciile lor”, a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

La începutul lunii mai, Bolt a introdus categoria de autovehicule Bolt Protect, care marchează automobilele prevăzute cu un paravan protector între șofer și pasageri.

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în cele peste 35 de țări unde oferă servicii. La sfârșitul lunii mai, compania a lansat serviciul de livrare mâncare Bolt Food în București, după ce în aprilie lansase Business Delivery, un serviciu care pune în legătură companiile cu curierii, pentru a plasa comenzi online de livrare și a expedia produse clienților lor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: