Companii Stiri

Bonami lansează aplicația mobilă la un an de când este alături de clienții români

19 oct. 2017 < 1 min

Bonami lansează aplicația mobilă la un an de când este alături de clienții români

Reading Time: < 1 minut

Luna octombrie marchează un an de când Bonami s-a lansat în România. Compania a înregistrat o creștere constantă, atingând aproximativ 3 milioane de euro, cifra de afaceri, așa acum își propusese inițial. În fiecare lună cei peste 600.000 de clienți înregistrați sunt inspirați de campanii creative ce prezintă peste 15.000 de produse.

Categoria de mobilier a crescut în ponderea produselor prezentate, momentan fiind disponibile aproximativ 15.000 de produse. Stocul s-a mărit și el de la 1400 de produse la 8000. Au fost îmbunătățite și condițiile de retur, de la 30 zile la 90 de zile, iar livrarea este gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor clienților săi, Bonami lansează luna aceasta aplicația mobilă, cu un meniu prietenos, care vine în folosul utilizatorilor cu mai multe avantaje: acces la promoții ce nu se regăsesc pe varianta desktop a siteului, 20 de lei cadou pentru prima comandă lansată din aplicație și 20 de lei cadou dacă recomandă aplicația prietenilor și aceștia comandă la rândul lor.

Totodată, la împlinirea unui an de la lansare, Bonami oferă clienților săi, în data de 21 octombrie, o promoție aniversară de 20% reducere la toate produsele sale.

Foto: Site Bonami.ro

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: