Stiri Tech

Un nou abonament Revolut. Care sunt costurile și funcționalitățile serviciului Plus

22 dec. 2020 < 1 min

Un nou abonament Revolut. Care sunt costurile și funcționalitățile serviciului Plus

Reading Time: < 1 minut

Revolut a lansat azi abonamentul Plus, la prețul de 14.99 lei/lună. Noul abonament oferă mai multă siguranță clienților atunci când fac cumpărături, acestea fiind protejate în caz de furt, deteriorare și retururi, chiar și atunci când politica de returnare nu mai este valabilă.

Cumpărăturile utilizatorilor Revolut sunt protejate până la 1000 euro anual pentru abonații Plus, 2500 pentru abonații Premium și respectiv 10.000 de euro pentru abonații Metal, pentru toate cumpărăturile eligibile care au fost furate sau deteriorate accidental pe parcursul unui an.

Politici de returnare

Abonații Revolut vor beneficia de asemenea și de o politică de returnare extinsă la 90 de zile, pentru toate cumpărăturile eligibile. Astfel, aceștia nu mai trebuie să se îngrijoreze cu privire la politica de returnare a comercianților și pot cumpăra bilete la evenimente, fără teama că nu vor putea recupera banii în cazul în care lucrurile nu merg conform planului. Banii vor fi rambursați direct în contul lor
Revolut.

Beneficii Plus

Clienții Revolut pot face plăți online în siguranță folosind carduri virtuale, precum și plăți în magazine, rapid și convenabil, folosind servicii de plăți precum Google Pay sau Apple Pay.

Abonații Revolut Plus vor beneficia de asemenea de prioritate atunci când apelează la serviciul de asistență din aplicație și vor obține mai mult de la banii lor având acces la tranzacționarea de acțiuni, criptomonede și metale prețioase. În plus, părinții și tutorii vor putea să le ofere celor mici educație financiară pentru viață folosind cele 2 conturi Junior disponibile.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: