MarComm Marketing Stiri

Glovo Prime poate fi testat gratuit în septembrie

10 sept. 2020 < 1 min

Glovo Prime poate fi testat gratuit în septembrie

Reading Time: < 1 minut

Serviciul Glovo Prime, care oferă livrări nelimitate pentru comenzile pe care clienții le plasează la restaurantele și magazinele selectate, poate fi testat gratuit pe parcursul lunii septembrie, anunță reprezentanții platformei.

Utilizatorii care nu sunt abonați Glovo Prime pot beneficia de acest stui serviciu pe toată durata lunii septembrie, gratuit, urmând ca din luna octombrie să aibă posibilitatea să prelungească abonamentul pentru 29,99 lei pe lună. Livrarea este gratuită pentru comenzile plasate la restaurantele și magazinele marcate în aplicație dacă valoarea lor depășește 45 de lei în cazul restaurantelor și magazinelor și 150 de lei în cazul supermarketurilor.

Serviciul Glovo Prime se poate activa direct din aplicația Glovo, în secțiunea Glovo Prime din contul de client, iar abonamentul se va reînnoi automat la fiecare 30 de zile, din momentul înregistrării. Cardul cu care se plătește abonamentul poate fi schimbat, iar utilizatorii se pot dezabona oricând doresc.

Glovo este o platformă de livrare rapidă care îți permite să cumperi, să trimiți și să primești orice produs, din și în perimetrul orașului în care te afli. Lansată în Barcelona, compania este prezentă în 298 orașe din 22 țări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa și Africa Subsahariană. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi și peste 25.000 de parteneri asociați din întreaga lume. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: