Business Stiri

BookVitals primește o investiție de 475.000 euro

26 iul. 2019 < 1 min

BookVitals primește o investiție de 475.000 euro

Reading Time: < 1 minut

BookVitals, aplicația dedicată cititorilor de literatură non-fiction, a primit o investiție în valoare de 475.000 euro, runda fiind condusă de Early Game Ventures, cu participarea unui grup de investitori de tip angel.  

„Investitorii noștri ne-au arătat o încredere fenomenală, am rezonat din prima discuție despre valori și sunt sigur că vor continua să ne fie alături pe durata întregului proces complicat de construcție a unei companii globale”, a declarat Laurentiu Bălașa (foto), CEO BookVitals.

Aplicația permite cititorilor să convertească imaginea paginilor unei cărți în text, transformând experiența de lectură și făcând facilă luare de notițe și culegerea de citate. Aceste citate devin conținut indexabil, ușor de căutat, adnotat și distribuit pe rețele sociale sau pe alte canale digitale. 

„Dincolo de functionalitățile care țin de utilitate, aplicația are și o componentă socială importantă, vitală pentru orice model de business B2C. De asemenea, avem încredere în echipa BookVitals. Aceasta a dovedit în timp că este capabilă să dezvolte aplicații de mobil care să fie instalate de aproape 700 de milioane de ori”, a precizat Cristian Munteanu, Managing Partner al Early Game Ventures.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: