Marketing Stiri

Brain Pleasing Marketing cu Lluis Martines Ribes

21 feb. 2019 2 min

Brain Pleasing Marketing cu Lluis Martines Ribes

Reading Time: 2 minute

Pentru a doua oară în România, Lluis Martinez Ribes, expert în neuromarketing și profesor la Esade Business School, Barcelona va susține în 19-20 martie cursul Brain Pleasing Marketing. Este vorba despre un program experiential, de tip “immersion”, adresat echipelor de top management.

Participanții vor dobândi competențe și idei pentru a inova, folosind marketingul de ultima generație și conectând clientul cu brandul pe care îl reprezintă, pe alte canale decât cele tradiționale. Elementul de inovație este faptul că aceștia vor experimenta pe cont propriu cum pot influență deciziile de cumpărare, cu ajutorul neurostiintei, semioticii și psihologiei. 
Cursul va fi susținut de către Lluis Martinez-Ribes – profesor la Esade Business și consultant în companii din 31 de țări, printre care: AbbVie, Asics, Bayer, Coca-Cola, Desigual, Zara, Ikea, Nestle, Sentosa, Pepsico, Heineken, Mercadona, Migros, Unilever etc. În România a fost prezent în 2015 la conferință Retail Revolution organizată de BIZ. A primit premiul Global Electronic Marketing Award în 1999, iar în 2013 a fost numit “Retail Innovation Expert”de către Uniunea Europeană.

Programul se va desfășura la NOD Makers Space.

Detalii complete și înregistrare – www.marketing-innovation.ro
Organizator: Compania de training EXEC-EDU. Parteneri eveniment: BIZ, Cariere, Magic FM.

Despre EXEC-EDU

Cu o echipă de peste 35 de experți, EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața autohtonă de training și consultanță, fiind listată anual în clasamentele ZF și fiind desemnată în 2012 compania de training a anului. Portofoliul său include mai multe direcții: programe de dezvoltare pentru manageri și antreprenori (peste 40 de cursuri,  cu grad de complexitate variat), workshop-uri de well-being și dezvoltare personală, teambuilding, coaching executiv. În ultimii ani, una din direcțiile importante ale activității  EXEC-EDU a fost dezvoltarea de programe personalizate pentru companii, construite pornind de la obiective specifice de învatare și adaptate profilului participanților.

Detalii suplimentare: Oana Scarlat, Director marketing și vânzări, 0722617208 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: