Management Stiri

BrainPerform, premiera romaneasca

04/02/2016 2 min read

BrainPerform, premiera romaneasca

Reading Time: 2 minute

Human Capital Solutions (HCS) prezinta BrainPerform, cel mai modern instrument 100% romanesc de evaluare a competentelor bazat pe cercetari de ultima ora in neurostiinte comportamentale. Rezultatul a peste 7 ani de dezvoltare si imbunatatire continua, BrainPerform masoara cu acuratete si raporteaza nivelul a 12 competente soft-skills esentiale pentru orice activitate profesionala. Printre aceste competente se numara rezistenta la stres, energia, sociabilitatea, deschiderea la nou, rezolvarea de probleme, adaptabilitatea, ascultarea, autonomia etc.

Evaluarea BrainPerform se face prin intermediul unei platforme online, unde utilizatorul parcurge o serie de teste, avand la dispozitie o anumita perioada de timp. Pe baza modului in care utilizatorul raspunde in cadrul exercitiilor, a timpilor sai de reactie si a numarului de erori pe care le-a generat in timpul testelor se poate determina gradul de dezvoltare al retelelor neuronale legate de anumite comportamente care definesc cele 12 competente evaluate.

Cum aceste competente stau la baza performantelor individuale, cunoasterea exacta a nivelului la care se afla acestea duce la identificarea clara a nevoilor de dezvoltare ale fiecarei persoane. Ca urmare, pe baza raportului generat in urma testelor, specialistii echipei HCS elaboreaza un set de recomandari de imbunatatire a competentelor prin training, mentoring, coaching sau alte forme de dezvoltare personala.

Acest mod de testare elimina complet elementul de subiectivitate prezent in testele de masurare a competentelor soft-skills clasice, bazate pe intrebari si raspunsuri. De asemenea, specialistii HCS garanteaza ca instrumentul de tesare nu poate fi indus in eroare prin raspunsuri anticipative sau considerate dezirabile deoarece masoara obiectiv performanta obtinuta in procesul de testare si nu perceptia. Astfel, BrainPerform este o solutie excelenta pentru:

–           procesul de recrutare a noilor angajati, complementar tehnicilor clasice de intervievare si testare

–           masurarea rapida a nivelului actual de dezvoltare a competentelor angajatilor pentru  a identifica mai usor nevoile de training si dezvoltare

–           consilierea privind alegerea cariererei profesionale

–           ghidarea in procesul de rotatie a job-urilor, reorganizari sau restructurari, complementar cu alte instrumente de evaluare

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă