Finanțe Stiri

Visa, partener principal al Revolut

30 sept. 2019 3 min

Visa, partener principal al Revolut

Reading Time: 3 minute

Visa și Revolut își extind parteneriatul în Europa, adăugând 24 de noi piețe la nivel global unde vor oferi mai multe opțiuni și flexibilitate utilizatorilor în ceea ce privește gestionare finanțelor personale.

Cu ajutorul brandului Visa și a gradului său mare de acceptare la nivel internațional, Revolut va putea să își ofere produsele către cinci noi regiuni, ajungând să fie prezent pe 24 de noi piețe, dintr-un total global de 56 de piețe, anunță Revolut, într-un comunicat de presă.

Conform parteneriatului, Revolut va emite carduri sub sigla Visa în țările incluse în planul său de expansiune internațională. Revolut le oferă consumatorilor o serie de servicii digitale financiare disponibile printr-o aplicație mobilă, acestea incluzând schimb valutar, bugetare, plăți între utilizatori, toate legate la un card Visa.

Visa va facilita lansarea Revolut inițial în Australia, Brazilia, Canada, Japonia, Noua Zeelandă, Singapore și Statele Unite ale Americii, urmând ca listei să se adauge și Argentina, Chile, Columbia, Hong Kong, India, Coreea, Malaezia, Mexic, Filipine, Arabia Saudită, Africa de Sud, Taiwan, Thailanda, Ucraina și Vietnam.

„Suntem entuziasmați să construim pe baza parteneriatului existent cu Visa, lider în lume în ceea ce privește plățile electronice, fapt ce va transforma în realitate viziunea noastră comună despre experiențele de plată ușoare și inovatoare”, a declarat Nikolay Storonsky, fondator și CEO Revolut.

„Noul parteneriat încheiat la nivel global cu Visa vine într-un moment excelent pentru Revolut, întrucât ne extindem pe o serie de noi piețe pentru a oferi consumatorilor mai mult control, flexibilitate și funcționalități inovatoare, de care utilizatorii noștri europeni se bucură de ani de zile”, a adăugat Nikolay Storonsky.

„Revolut a făcut pași extraordinari în a oferi experiențe unice și inovatoare utilizatorilor din Europa. Suntem, așadar, încântați să ne extindem parteneriatul în condițiile în care Revolut își urmărește planurile ambițioase de extindere și va aduce creșteri semnificative în rețeaua Visa”, a spus Jeni Mundy, UK & Irlanda Managing Director, Visa.

„Dat fiind că Visa și cardurile emise sub această siglă sunt acceptate la aproape 54 de milioane de comercianți din peste 200 de țări, putem spune clar că avem scalabilitatea, experiența și expertiza necesare pentru a ajuta fintech-uri precum Revolut să se extindă la nivel global”, a adăugat Jeni Mundy.

Revolut a început să emită carduri sub sigla Visa către clienții din Europa în iulie 2017. Revolut și Visa le vor pune la dispoziția utilizatorilor:

  • Servicii bancare flexibile, personalizate și ușoare: Utilizatorii Revolut pot primi instantaneu notificări cu privire la cheltuielile efectuate, analize ale cheltuielilor și bugetelor lunare, desfășurate pe categorii. Opțiunea de a folosi concomitent aplicația Revolut și interfețele Visa de programare de aplicații (API), inclusiv Serviciul Visa Token și Payments Attribute Account Inquiry, precum și cardurile Visa preplătite sau de debit, le vor oferi consumatorilor siguranța și viteza la care aceștia se așteaptă ori de câte ori utilizează Visa.
  • Ușurință, schimb valutar excelent: Fiind una dintre cele mai accesibile opțiuni, utilizatorii Revolut pot cheltui oriunde în lume în peste 150 de monede și pot deține și schimba până la 29 de monede, la care se adaugă criptomonede direct din aplicație, folosind cursul de schimb interbancar.
  • Plăți P2P: Doar printr-o apăsare de buton, utilizatorii pot trimite și cere bani instantaneu și gratuit către și de la orice utilizator Revolut din lume și pot împărți nota de plată la baruri și restaurante.

Parteneriatul global dintre Visa și Revolut vine în contextul angajamentului pe termen lung al Visa față de fintech-uri și susține prioritățile strategice de business ale companiei, care includ: 

  • Visa Direct, platforma Visa care permite plăți mai rapide către un miliard de conturi financiare din întreaga lume
  • Suita de soluții de plată B2B a Visa pentru întreprinderi mici și medii și multinaționale
  • Angajamentul Visa de a aduce opțiuni de plăți digitate celor care nu au acces la soluții bancare prin programe cu impact social.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: