Stiri

Biz Good News: Hai la cel cel mai mare picnic digital!

9 mai 2020 2 min

Biz Good News: Hai la cel cel mai mare picnic digital!

Reading Time: 2 minute

Astăzi are loc cel mai mare picnic digital, din #GrijăPentruBine. Organizat de Caroli Foods, picnicul este parte din inițiativa de a sprijini medicii, personalul medical, farmaciștii, polițiștii, cadrele militare, jurnaliștii, muncitorii din fabrici și din logistică și cei din magazinele alimentare – cei care în ultima perioadă nu au putut sta acasă.

Gândit ca o emisiune de divertisment, sub moderarea lui gazdei radio Razvan Popescu, picnicul reunește primii influenceri care susțin această campanie: Flick, Micutzu, Mirela Retegan și Gașca Zurli, Alexandra Bădoi, Cuibul Artiștilor – Serin Jemaa și Victor Țăpeanu.

Cum puteți participa? Intrați în intervalul orar 11:00-13:00 pe www.casacarolistilor.ro și veți putea sta de vorbă cu influencerii voștri preferați, veți auzi povești despre eroii acestei perioade care v-au ajutat sau v-au impresionat și veți vedea și “Cea mai mare pătură de picnic plină cu toate mesajele de apreciere și pozele primite de la românii care și-au arătat susținerea către toți eroii din linia întâi”. 

Totodată veți putea vota fotografiile care vor fi transformate în realitate cu ajutorul lui Chef Nicolai Tand si apoi livrate către eroi din prima linie, din diverse domenii de activitate.

Influencerii vor prezenta, în stilul propriu, mesajele de mulțumire colectate din comunități:

  • “Cea mai lungă poezie dedicată eroilor din prima linie” by Flick;
  • “Cel mai mare colaj cu desene primite de la copii cu dedicații pentru eroii din prima linie” by Gasca Zurli;
  • “Cea mai frumoasă scrisoare de susținere” dedicată eroilor din prima linie by Mirela Retegan;
  • “Cel mai creativ moment de stand-up comedy dedicat eroilor din prima linie” by Micutzu;
  • “Cea mai meorabilă melodie dedicată eroilor din prima linie” by Alexandra Bădoi;
  • “Cel mai creativ moment de story-telling dedicat eroilor din prima linie” by Serin Jemaa și Victor Tapeanu;

Cel mai mare picnic virtual din Romania este organizat de Caroli Foods. Campania reunește brandurile din portofoliul său, Sissi, Caroli, Campofrio și Maestro, și face parte din inițiatia “Susține eroii din linia întâi”, prin care Caroli Foods dorește să le dea o mână de ajutor și să le mulțumească eroilor acestei perioade pentru tot efortul și implicarea.

Prin mobilizarea comunităților din jurul brandurilor din portofoliul companiei, Caroli Foods invită consumatorii să posteze o fotografie cu cele mai bune rețete de aperitive, sandwich-uri, hot-dog, snacking și cârnați și să scrie dedicații pentru eroul din linia întâi care i-au ajutat sau impresionat în această perioadă, din #GrijăPentruBine.

Foto: © Azurita | Dreamstime.com

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: