MarComm Marketing Stiri

Budweiser Budvar se prezintă cu o nouă imagine

15 oct. 2020 < 1 min

Budweiser Budvar se prezintă cu o nouă imagine

Reading Time: < 1 minut

Berea cehească Budweiser Budvar are o nouă identitate vizuală globală pentru sticlele sale. Noul design preia aspectele stilistice din propria arhivă de etichete istorice, care datează de la fondarea sa în 1895 și prezintă o paletă clasică de culori inspirată din drapelul ceh.

Logo-ul vintage este încadrat în zona superioară a etichetei de emblema istorică a orașului České Budějovice (sau ”Budweis”, așa cum este cunoscut în limba germane. De asemenea, zona centrală a noului design este o referință clară la ingredientele locale din Budvar: hamei de Saaz cu conuri întregi din renumita regiune de hamei din Republica Cehă, Žatec; cele mai fine boabe din Moravia și apă naturală de 10.000 de ani, colectată dintr-un acvifer vechi, care datează din Epoca de Gheață, situat la 300 m sub berărie.

Există, de asemenea, expresia – “Deținut de Republica Cehă” – care încadrează logo-ul din partea inferioară a etichetei. Această declarație sărbătorește independența neîntreruptă a fabricii de bere Budvar.

Rebranding-ul de ambalaje se lansează prin campania globală Budvar Salutări din Republica Berii, care poziționează Republica Cehă – unde cantitatea de bere consumată pe cap de locuitor este mai mare decât oriunde altundeva în lume – ca adevărata Republică a Berii.

Budweiser Budvar este fabrica națională de bere a Republicii Cehe și o bere lager emblematică cehă recunoscută la nivel internațional, produsă într-un singur loc din întreaga lume: în České Budějovice (Budweis), Boemia de Sud, încă din 1895. Fabrica de bere încă folosește cu mândrie cel mai bun hamei Saaz cu con întreg, malțuri din Moravia, apă arteziană dintr-un acvifer vechi încă din Epoca de Gheață, situat la 300 m sub berarie.

În România, Budweiser Budvar este importată de BDG Import.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: