Management

Burse de până la 12.000 euro, oferite de WU Viena

31 mart. 2017 2 min

Burse de până la 12.000 euro, oferite de WU Viena

Reading Time: 2 minute
Absolvenții Executive MBA Bucharest din 2017

Managerii și antreprenorii care doresc să urmeze programul de Executive MBA derulat de WU la București pot obține burse de până la 12.000 euro. Acestea ar acoperi până la 35% din costul total al programului.

WU este o universitate vieneză care beneficiază de triplă acreditare EQUIS, AMBA, AACSV. Programul de Executive MBA organizat de WU este inclus în top 50 programe EMBA la nivel mondial, potrivit unui studiu realizat de Financial Times. Structura  cursurilor este axată în proporţie de peste 80% pe studii de caz internaţionale exclusive, iar tehnica de curs permite şi încurajează interacţiunea studenţilor între ei, dar0 şi cu alumni, invitându-i pe aceștia din urmă să susțină prelegeri sau să participe la alte activități.

În România, WU organizează un program EMBA care se desfășoară în regim part time, pe parcursul a 14 luni consecutive. Acesta este potrivit pentru managerii și antreprenorii cu cel puțin 5 ani de experiență în leadership, care nu doresc să facă o pauză în carieră, pentru a-și completa pregătirea profesională.

Costul programului și oferta de burse

Costul total al Executive MBA-ului este de aproximativ 35.000 euro. Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program. Acesta trebuie să conţină un set de documente în limba engleză, printre care: cerere de aplicare, disponibilă pe site, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă şi legalizată a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă și o copie a paşaportului.

„Indiferent de industria în care un manager sau un antreprenor doreşte să activeze sau activează deja, un program Executive MBA îţi deschide uşile peste tot în lumea afacerilor. Acest program este extrem de versatil şi valoros. De exemplu, în ultimele promoţii ale noastre, peste 50% dintre cursanţi au avansat în carieră sau şi-au schimbat locul de muncă. Astfel, lansăm bursele de până la 35%, întrucât ne dorim să facilităm accesul tuturor managerilor şi antreprenorilor care vor să absolve un program Executive MBA de calitate şi constant adaptat schimbărilor din mediul de afaceri”, declară Adriana Georgescu, Program Manager, Executive MBA Bucharest.

Programul de EMBA din 2017 va începe în luna noiembrie şi se va desfăşura în regim part time până în luna ianuarie a anului 2019.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: