Lifestyle Stiri

Cadouri cu bun gust

13 apr. 2016 2 min

Cadouri cu bun gust

Reading Time: 2 minute

Profesionisti sau amatori, toti pasionatii de gastronomie sunt asteptati la cursurile de gatit “Cooking with Joseph”, unde renumitul chef Joseph Hadad deschide cutia secretelor din bucatarie.

Daca nu v-ati hotarat inca ce cadou sa faceti cu ocazia sarbatorilor de Paste, atunci un curs de gatit, condus de celebrul si carismaticul chef Joseph Hadad este solutia salvatoare. Cursul este impartit in trei sesiuni, care au loc saptamanal si au o durata de 3-4 ore, timp suficient sa “furati” din tehnicile de gatit ale fostului jurat al emisiunii Top Chef. Un alt aspect important este ca grupele sunt formate din noua participanti, ceea ce inseamna ca niciun preparat nu va scapa de “jurizarea” Chefului si toti cursantii vor primi indicatii de la Joseph Hadad.

Joseph Hadad

De asemenea, fiecare participant va primi un kit personal, ce va ramane al lor, din care fac parte un sort de lucru, un tocator din lemn personalizat, agenda si pix, dar si un voucher discount la Kitchen Shop, Kuxa Studio si KOON. Daca timpul nu va permite participarea la trei sedinte, puteti opta pentru varianta “One Day Shot”, care consta intr-o singura sedinta de 3-4 ore. Pentru participarea la Masterclass pasionatii de bucatarie trebuie sa achite 375 de euro, iar pentru cursul de o zi 120 de euro. La finalul cursului, indiferent de optiunea aleasa, fiecare participant a primi o diploma de absolvire semnata de Chef Hadad.  

koon1

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: