fbpx
Lifestyle Stiri

Călătorii cu avionul au nevoie de răbdare în bagaj1 min

16/12/2016 < 1 min read

author:

Călătorii cu avionul au nevoie de răbdare în bagaj1 min

Reading Time: < 1 minut

dreamstime_s_23224774Cei care călătoresc cu avionul în perioada următoare trebuie să se aștepte la aglomerație în aeroporturi și să aloce un minim de trei ore pentru formalitățile de check in și controlul de securitate.

„Decembrie este una dintre lunile cele mai aglomerate. Avem foarte mulți pasageri, în special în perioada 22 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017. Ne sfătuim clienții să își ia un minim de 3 ore pentru formalitățile de check in și controlul de securitate și să verifice website-urile aeroporturilor de unde vor pleca pentru eventuale schimbări”, declară Daniel Truică, Managing Partner, Vola.ro.

Acesta susține că agenția pe care o reprezintă va acorda clienților asistență 24/7, chiar și în zilele de sărbătoare, prin intermediul call center-ului.

Nu doar numărul de bilete de avion cu data de călătorie în luna decembrie este mult mai mare ca în restul anului, cu aproximativ 40%, ci și cantitatea de bagaje transportată crește considerabil în apropierea sărbătorilor.Decembrie este și luna în care românii plătesc cele mai multe taxe pentru surplusul de bagaj sau pentru bagaje de cală suplimentare. 80% dintre biletele de avion vândute  pentru luna decembrie includ cel puțin un bagaj de cală. În restul anului, acest procent scade la aproximativ 40%. 

Aproape jumătate dintre zborurile din luna decembrie sunt rezervate cu cel puțin două luni înainte, iar circa 30% sunt rezervate last-minute. 

Foto © Tupungato | Dreamstime.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *