Lifestyle Stiri

Calatorului ii sta bine cu promotia

6 ian. 2016 2 min

Calatorului ii sta bine cu promotia

Reading Time: 2 minute

Operatorul aerian Air France KLM a lansat cea mai importanta campanie promotionala din an, prin care reduce pretul biletelor de avion cu pana la 40%, pentru mai bine de 100 de destinatii

Cum niciodata nu este prea devreme pentru organizarea vacantelor, este bine sa stiti ca operatorul aerian Air France KLM a lansat astazi o campanie promotionala prin care vor beneficia de preturi speciale peste 100 de destinatii din America de Nord, America de Sud, Africa, dar si din zona Caraibelor si a Oceanului Indian. In premiera pentru Romania, campania a fost conturata si in functie de optiunile de calatorie ale romanilor, astfel ca din lista destinatiilor cu preturile cele mai mici fac parte si principalele puncte de calatorie ale pasagerilor din tara.

Pentru America de Nord, preturile percepute pentru un bilet dus-intors la Miami incep de la 540 de euro si urca la 584 de euro pentru un bilet catre New York, sau Boston. Calatorii care planuiesc anul acesta o vacanta in Brazilia, unde vor avea loc si Jocurile Olimpice, vor fi nevoiti sa scoata din buzunare 599 de euro, cu aproape 40% mai putin fata de pretul normal al biletului.

Pentru Asia pasionatii de calatorii isi  pot achizitiona bilete cu pana la 50% discount, la preturi care pornesc de la 499 de euro pentru Mumbai, Delhi, Beijing si de la 519 pentru Hong Kong si Shanghai. De asemenea, turistii care vor sa exploreze unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, compania a pus in vanzare bilete spre Singapore de la 559 de euro de persoana, dus–intors.

Turistii vor putea sa isi rezerve destinatia dorita pana pe data de 26 ianuarie 2016, iar calatoria va trebui efectuata pana pe 26 iunie 2016.

O alta veste buna pentru pasionatii de calatorii este scaderea tarifului de baza pentru ruta  Bucuresti – Amsterdam. Daca pana in prezent, pretul normal al unui bilet era de 159 de euro, din aceasta luna, tariful de baza pentru calatoriile la Amsterdam scade la 139 de euro. Acest pret este disponibil pentru biletele achizitionate cu minim 14 zile inainte de calatorie si este valabil pentru calatoriile de minim trei zile cu o sambata inclusa.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: