Marketing Stiri

Cameleon in cinci nuante

6 mart. 2015 2 min

Cameleon in cinci nuante

Reading Time: 2 minute

LacertA Winery a lansat un nou brand premium Cameleon, disponibil in cinci sortimente: Cameleon White, Cameleon Green, Cameleon Red, Cameleon Black si Cameleon Pink. Noul brand este produs in vinaria de la Dealu Mare.

Cameleon

Cameleon White impleteste nuantele aromatice vegetale si minerale de la Feteasca Alba cu cele florale de la Sauvignon Blanc.

Cameleon Green este un vin alb in care RheinRiesling participa cu nuanta putin salbatica, iar Chardonnay cu onctuozitatea specifica soiului.

Cameleon Red este un vin rosu complex, fiecare componenta participand cu specificul sau: Cabernet Sauvignon cu nuanta vegetala si de mure, iar Merlot cu aroma de zmeura.

Cameleon Black  este un vin rosu cu o culoare foarte intensa, in care nuanta condimentata si exotica a soiului Shiraz se completeaza cu aroma si structura delicata de Feteasca Neagra.

Cameleon Pink  este un vin obtinut prin vinificarea in rosé a strugurilor de Shiraz, avand o aroma de capsuni si nuante exotice specifice soiului.

Noile vinuri romanesti au o identitate vizuala exprimata sub forma unui cameleon in culoarea specifica fiecarei arome de vin. Inchiderea speciala din pluta naturala a fost importata din Portugalia.   

Noul brand va fi distribuit exclusiv prin intermediul magazinelor specializate de vinuri din Romania, direct de la LacertA Winery sau  online  prin intermediul website-ului  www.cameleonvin.ro.

LacertA Winery a fost infiintata in 2011 si foloseste o tehnica de vinificare moderna, bazata pe principiul gravitational, limitandu-se astfel nevoia folosirii pompelor. Vinaria este situata pe o suprafata de 82 mp in zona Dealu Mare, una dintre cele mai atractive zone viticole din Europa. In portofoliul de produse al companiei se afla peste noua vinuri premium.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: