Stiri Tech

Camera video 4K pentru pasionatii de sport

19 ian. 2016 < 1 min

Camera video 4K pentru pasionatii de sport

Reading Time: < 1 minut

Evolio a prezentat oficial o noua camera video sport, modelul iSmart 4K, o ultracompacta care filmeaza la rezolutie 4K cu 10 cadre pe secunda si la rezolutie Full HD – 1080p cu 60 cadre pe secunda. Camera poate inregistra si imagini la 120 fps pe secunda, in rezolutie HD 720p, si va fi disponibila in retele de retail la jumatatea lunii februarie la pretul recomandat de 499 lei.

iSmart 4K dispune de display de 2 inci, cu o treime mai mare decat modelele anterioare, si baterie de 900 mAh suficienta pentru 90 de minute de filmare neintrerupta. Camera poate fi folosita si pentru fotografii, fiind echipata cu senzor optic de 12 MP.

Camera beneficiaza de slot de card MicroSD de pana la 32 GB pe care poate sa inregistreze pana la 240 de minute in rezolutie FullHD si pana la 120 de minute in rezolutie 4K.

Noul model vine alaturi de un pachet de accesorii pentru atasare pe echipamentul sportiv, masina sau bicicleta. iSmart 4K este rezistenta la apa si poate fi folosita pentru filmari subacvative la o adancime de pana la 30 m.

iSmart 4K ofera o conectivitate bogata pentru segmentul de produs pe care il reprezinta: USB, HDMI cat si Wi-Fi (poate fi conectata la smartphone sau tableta). Astfel, utilizatorul poate urmari in timp real imaginile capturate si poate stabili momentul cand doreste sa filmeze sau sa fotografieze. Este compatibila cu orice dispozitiv Android sau iOS.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: