Stiri Tech

Canon pune accent pe lumeni și portabilitate

02/07/2019 < 1 min read

Canon pune accent pe lumeni și portabilitate

Reading Time: < 1 minut

Canon extinde gama de proiectoare portabile cu trei modele noi, cu luminozitate ridicată, pe bază de lampă şi costuri de întreţinere reduse: LV-WU360, LV-WX370 şi LV-X350.

Aceste modele uşoare (3,3 kg) produc o luminozitate între 3500 şi 3700 lumeni și generează culori variate pe 10 biţi. În mod obişnuit, proiectoarele LCD detectează liniile grilei, totuşi atât LV-WU360, cât şi LV-WX370 utilizează un microobiectiv pentru a îmbunătăţi luminozitatea şi pentru reduce la minimum apariţia liniilor grilei.

Datorită posibilităţii de reglare automată a deformării imaginii, utilizatorii pot remedia efectul prin corecţie trapezoidală, în timp ce setarea manuală asigură corectarea efectului în patru colţuri. Atât LV-WX370, cât şi LV-X350 utilizează setarea de corectare a geometriei pentru a se asigura că imaginea îşi păstrează forma dorită în momentul în care este proiectată pe un ecran sau suprafaţă cu formă concavă sau convexă.

LV-WU360, LV-WX370 şi LV-X350 produc o gamă de rezoluţii de la WUXGA la 1920 x 1200, WXGA la 1280 x 800 şi respectiv XGA la 1024 x 768, oferind o soluţie pentru toate bugetele şi infrastructurile IT.

Beneficiind de o gamă largă de opţiuni de conectare de la terminalul de comandă, inclusiv LAN, două tipuri diferite de USB şi două porturi HDMI, utilizatorii pot afişa pe aceste modele o varietate mai mare de conţinuturi, inclusiv prezentări, imagini şi clipuri video. Prin intermediul porturilor USB şi a interfeţei utile de utilizator, conţinutul poate fi proiectat dacă laptopul nu are un terminal de ieşire video sau de pe un stick de memorie, fără a fi necesară utilizarea unui laptop, pentru o setare simplificată.

Ecranele LCD sunt fabricate acum din materiale anorganice pentru a reduce cerinţele de întreţinere.

Prețurile pentru piața din România urmează a fi anunțate la o dată ulterioară. 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă