Lifestyle Stiri Tech

Care sunt aplicațiile care vă fac vacanța mai frumoasă?

1 aug. 2019 2 min

Care sunt aplicațiile care vă fac vacanța mai frumoasă?

Reading Time: 2 minute

Cele mai bune instrumente care vă pot face călătoria mai ușoară și mai plăcută au fost găsite de către Momondo. Echipa motorului gratuit de căutare pentru călătorii a structurat o listă a unor servicii mai puțin cunoscute publicului, care contribuie la relaxarea din timpul concediului.

Aplicațiile de rezervări de zboruri sau aplicațiile de ride-sharing au devenit foarte cunoscute fiind utilizate de milioane de călători din întreaga lume. Totodată, există și alte aplicații care nu au devenit deocamdată atât de populare deși au funcționalități apreciate.

Selecția Momondo se concentrează pe instrumentele mai puțin cunoscute, pentru că pe cele care au devenit deja celebre le folosim cu toții.

  1. XE Currency Converter

Pentru destinațiile în state care nu sunt membre ale Uniunii Europene, aplicația XE permite selectarea mai multor monezi și echivalează valoarea introdusă cu cea valoarea corespunzătoare fiecărei țări.

  1. Luggage Hero

Obiceiul de a călători în mai multe orașe într-o vacanță a crescut în ultimii ani. Luggage Hero este aplicația care rezolvă o situație inconfortabilă, făcând legătura între turiști și proprietari de restaurante, cafenele, hosteluri sau alte spații verificate pentru găzduirea propice a bagajelor. Prețul este stabilit în funcție de numărul de ore folosit, dar nu depășește 8 euro pe zi.  

  1. Wi-Fi Space

Datele mobile folosite pentru social media sau pentru organizarea unui traseu atrag costuri suplimentare pentru destinațiile din afara țării.  Utilizatorii aplicației Wi-fi Space își pot reduce costurile folosind rețelele Wi-Fi disponibile din apropiere. Rețele publice și punctele de acces ale restaurantelor sau hotelurilor care au fost înregistrate de alți utilizatori sunt incluse în aplicație.

  1. OpenTable

Această aplicație permite rezervarea locurilor restaurantelor dorite, alegând ora și numărul de persoane care vor servi masa.

  1. Happycow

Happycow este o aplicație destinată vegetarienilor, veganilor sau celor care au alte tipuri de restricții alimentare deoarece îi ajută să descopere restaurantele adecvate preferințelor lor din orașul pe care îl vizitează.

  1. FlightRadar24

Flight Radar 24 este aplicația care afișează toate cursele comerciale aeriene în timp real ajutând la localizarea aeronavelor și la estimarea timpului necesar pentru aterizare.

  1. Lounge Buddy

Această aplicație ajută călătorii să găsească zonele de lounge și afișează tarifele de acces. Astfel, așteptarea în aeroport, atât pentru cei care au o escală cu un timp insuficient pentru vizitarea orașului, cât și pentru cei care au întârzieri ale curselor, devine mai comodă sau mai eficientă.

  1. Where is Public Toilet

Aplicația îi ghjidează pe utilizatori către cele mai apropiate toalete publice, ajutându-i să nu mai piardă timp cerând indicații inconfortabile localnicilor.

  1. Meetup

Interacțiunea cu localnicii în vederea cunoașterii cât mai bine a culturii locului vizitat este o componentă importantă a oricărei vacanțe. Pentru a contribui la acest lucru, Meetup conectează oameni cu interese diverse și îi ajută să organizeze întâlniri tematice pentru a schimba idei sau pentru a petrece un timp de calitate.

  1. Star Walk 2

Aplicația se adresează celor care aleg să petreacă o noapte în afara orașului și au noroc de un cer senin. Star Walk reperează stelele și constelațiile de admirat, identificând poziția și numele acestora.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: