Companii Stiri

Cargus si Urgent Curier vor fuziona1 min

09/06/2014 1 min read

author:

Cargus si Urgent Curier vor fuziona1 min

Reading Time: 1 minut

Fondul de investitii private Abris Capital Partners a achizitionat Urgent Curier, dupa ce in octombrie 2012 cumparase Cargus, alta companie romaneasca de curierat. Cele doua companii vor fuziona.

Entitatea rezultata va avea o flota de peste 1.800 vehicule de curierat, o echipa de 1.800 de curieri, o retea logistica cu 142 de depozite pe intreg teritoriul tarii. Potrivit Abris, Urgent Curier si Cargus erau in Top 3 companii romanesti de curierat.

Conducerea noii organizatii va fi asigurata de Gian Sharp, actualul CEO Cargus, sub coordonarea unui Consiliu de Administratie format din managementul Abris Capital Partners si actualii proprietari ai Urgent Curier.

“Parteneriatul recent cu Dna. si Dl. Balasescu ne va permite sa cream una din cele mai mari companii de curierat intern din Romania, intr-o piata cu o nevoie constanta de servicii de calitate”, a declarat Cezar Scarlat, Head of Abris Capital Romania si Bulgaria – Managing Director

Abris Capital Partners este unul dintre cele mai mari fonduri de investitii dedicate Europei Centrale si de Est, investind in companii mid-market din regiune si avand active in administrare de peste 770 milioane euro.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE