Companii Marketing

Cât te costă să-ți mobilezi locuința? Mobexpert a lansat planificatorul de buget pentru cheltuielile de amenajare a casei

26 apr. 2021 2 min

Cât te costă să-ți mobilezi locuința? Mobexpert a lansat planificatorul de buget pentru cheltuielile de amenajare a casei

Reading Time: 2 minute

Cei care au în plan achiziții pentru mobiliarea sau reamenajarea casei primesc o mână de ajutor de la planificatorul de buget lansat de Mobexpert.

Planificatorul de buget este disponibil gratuit pe site-ul Mobexpert. El completează celelalte inițiative ale producătorului și retailerului de mobilă, precum cea de Augmented Reality, prin care compania contribuie la dezvoltarea industriei și îmbunătățirea experienței de cumpărare a mobilierului.

„Bugetul este o componentă importantă pentru clienții noștri și de aceea ne dorim să îi inspirăm să investească eficient. În același timp, vrem să le facilităm procesul decizional, să îi susținem să decidă mai rapid și mai eficient. Timpul pe care l-ar petrece pentru a face lista de cumpărături, îl pot investi de acum în altceva pentru că acest planificator de buget le va oferi și o listă preliminară, cu obiectele de bază pentru mobilarea fiecărei camere în parte.”.

Adelina Badea, CEO Mobexpert

Planurile de mobilier generate de planificator pot fi adaptate pentru orice tip de locuință, buget și tip de amenajare – de la mobilarea de la zero a primului apartament, până la mutatul într-o casă mai mare. La fel de bine, poate fi folosit de cei care vor să facă doar mici schimbări în ton cu ultimele tendințe.

Cum funcționează planificatorul Mobexpert

Indiferent de buget, economic, mediu sau premium, utilizatorul are de urmat trei pași pentru a obține un plan de mobilier:

  • Primul pas este alegerea camerei care urmează să fie (re)mobilată, cum ar fi dormitorul, livingul, bucătăria, baia, holul, balconul / terasa sau camera copiilor. Pentru fiecare cameră, planificatorul va genera o listă cu piese de mobilier recomandate pentru acea cameră.
  • Al doilea pas este alegerea tipului de buget în care piesele trebuie să se încadreze – mai exact pot alege dintre Economic, Mediu și Premium.
  • Pasul final: planificatorul afișează un buget total, iar utilizatorii au opțiunea de a primi pe mail rezultatul sau chiar de a vedea o selecție de produse Mobexpert care se încadrează în criteriile alese.

Planificatorul este dedicat celor care au în plan un proiect de amenajare sau reamenajare a casei dar nu știu de unde să înceapă, la ce fel de costuri să se aștepte, și va oferi un plan de mobilier cu prețuri concrete raportate la piața de mobilier autohtonă.

„Vrem să promovăm acest planificator ca o soluție pentru a inspira clienții să investească eficient bugetul pe care și-l propun. Pe viitor, îl vom dezvolta cu funcționalități multiple și produse personalizate. Aceasta ne va permite să atragem noi clienți pe care să-i convingem că interacțiunea cu Mobexpert este o experiență memorabilă atât în magazinele noastre, cât și online”

Adelina Badea, CEO Mobexpert

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: