Companii Stiri

Garden Party la piscină

6 sept. 2017 2 min

Garden Party la piscină

Reading Time: 2 minute

Pentru că vremea bună își mai face simțită prezența, o petrecere în grădină este un prilej bun pentru un eveniment special la începutul toamnei. Petrecerile în grădină aduc bună dispoziție, distracție și relaxare. Grădina Jubile Concept, o nouă locație de evenimente, care are și o piscină generoasă, poate deveni atracția principală a invitaților.

Petrecerile în grădină sunt versatile și ușor de adaptat pentru diferite tipuri de ocazii: mai sofisticate pentru o zi de naștere sau pot fi pretextele perfecte pentru a invita prietenii și colegii la un barbeque party.

Indiferent de tipul de eveniment, Jubile Catering oferă pachete dedicate care transformă o petrecere obișnuită într-una impresionantă: bicicletele și barurile speciale pentru outdoor.

Experiențe culinare delicioase 

Unul dintre cele mai mai populare pachete oferite cel dedicat desertului, și anume bicicletele vesele și dulci: Candy sau Ice Cream Bike!

Toata lumea iubește dulciurile, iar conceptul de Candy Bar este unul dintre principalele puncte de atracție în cadrul oricărui tip de eveniment, mai ales că este vorba despre deserturi artizanale, create în laboratorul propriu Jubile. În varianta Ice Cream Bike, există un bar mobil de înghețată artizanală, pe care fiecare invitat o poate personaliza cu jeleuri, bomboane M&M, bezele moi, ciocolată, bucățele de fructe și tot felul de topping-uri delicioase.

Și de la desert la felul principal. Burgerul a ajuns să fie cel mai popular preparat din meniurile restaurantelor în întreaga lume, inclusiv în România. Burger Bar-ul Jubile oferă burgeri savuroși, în chiflă pufoasă și rumenă, în combinații ingenioase de ingrediente și sosuri. 

Cei care vor un meniu ușor, pot să își creeze un bol personalizat de la barul de salate, o alternativă nutritiva și practică. Acest concept are un display atractiv, accesibil tuturor, cu o gamă variată de ingrediente proaspete, foarte gustoase și deopotrivă cu multe calități nutritive precum legume, semințele de in, muguri de pin, sâmburi de caise, de floarea soarelui sau dovleac ori germeni de plante, precum germeni de ridiche, afilă, mazăre sau floarea soarelui, precum și plante aromatice, proaspete, la ghiveci.

Și pentru că este încă cald, o limonadă răcoritoare este alternativa perfectă pentru  fiecare. Lemonade Bar-ul de la Jubile Catering include un dispenser special pentru limonadă, încadrat într-un decor completat de coșuri cu fructe proaspete.

La o petrecere în grădină nu lipsesc nici momentele de live cooking, fie că este vorba de desert sau barbeque. Dessert live cooking station creează un adevărat “spectacol”, cu deserturi interesante, preparate chiar în fața invitaților: Banane flambate (Bananas Foster), Cherry Jubilee, Crep Suzette, Peach Melba sau Melon Glace. Cel mai delicios barbeque live este prezentat într-un show live, interactiv, cu o abundență de arome și diferite tipuri de carne.

Galerie foto:

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: