Antreprenori by eMAG Lifestyle Stiri

Cătălin Bordea și-a lansat propria colecție de vinuri

4 dec. 2020 2 min

Cătălin Bordea și-a lansat propria colecție de vinuri

Reading Time: 2 minute

Actorul de stand-up comedy Cătălin Bordea și-a lansat propria colecție de vinuri formată din trei vinuri, unul alb, un roze și unul roșu.

Cătălin Bordea, pasionat de vinuri de foarte mult timp, a găsit crama românească perfectă care să-l ajute să creeze vinuri exact după gustul lui, astfel, toate cele trei vinuri sunt din soiuri românești făcute într-o cramă românească. Gama este formată din trei vinuri, unul alb – „Nebun de Alb”, unul roșu – „Nebun de Negru” și un rose – „Nebun de Fericire”.

Lansarea vinului Nebun a avut loc printr-o degustare live, organizată de Bordea online pe canalul său de YouTube, în seara de 3 decembrie, împreună cu rapperul Spike și actorii și comedianții Nelu Cortea, Natănticu, Radu Bucălae, Adrian Nicolae, Elena Voineag și Micutzu. “Bravo, Bordea, acum fără glumă, chiar e un vin bun care îmi place și pe care îl recomand, a spus Micutzu”. Invitații s-au delectat cu vinul în timp ce povesteau întâmplări haioase de la alte pahare de vin.

Vinurile “Nebune” se găsesc, deocamdată, doar online pe site-ul specialdrinks.ro, iar Bordea nu se gândește deocamdată la o expansiune: “Am lansat aceste vinuri pentru că aș vrea să guste lumea din nebunia și fericirea mea, nu mă aștept să mă îmbogățesc din asta, dar sper să aduc, și așa, niște zâmbete, oamenilor care îl gustă. Consider că am trecut prin multe și cu toate astea mi-am păstrat fericirea, care, probabil, vine dintr-o doză mica de nebunie. Asta mi-aș dori și de la cei care îl gustă. Să guste fericirea și să o păstreze, nu doar pe papile.” declară actorul.

 Borda a făcut asocieri aromatice atipice în prezentarea vinurilor lui pe pagina de instagram @nebundupavin, ieșind din tiparele somelierilor, el a descris vinul alb cum că are gust de mere, ananas, verzișori (dolari) și aur. Vinul roșu are gust de ciocolată, fructe de pădure și jartieră din dantelă neagră, iar cel rose de grapefruit, zmeură și de noaptea nunții.

Cătălin Bordea a terminat U.N.A.T.C-ul la Ion Cojar, este printre primii actori care au început stand-up comedy în România și a fost comediantul care a scos primul DVD de stand-up comedy din țară. Iar acum își savurează vinurile la clubul de comedie din București în care este co-asociat, The Fool, păstrând tema “nebună”.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: