Companii

Cauze sociale – Wargha Enayati1 min

22/04/2016 1 min read

Cauze sociale – Wargha Enayati1 min

Reading Time: 1 minutWargha Enayati_6424

A venit in Romania datorita credintei Bahá’í, atras de viata si devotamentul Reginei Maria, si a ramas pentru ca aici si-a gasit sensul in viata. “Nu am venit sa fac bani, scopul meu a fost sa schimb ceva in bine, sa ajut, pentru ca omul cel mai apropiat de perfectiune este cel care-i slujeste pe ceilalti”, declara Wargha Enayati intr-un interviu acordat Biz.

Cardiolog de profesie, dr. Wargha Enayati a fondat ceea ce azi este Reteaua de Sanatate Regina Maria, iar in 2010, impreuna cu sotia sa, Mitra Tai, a pus bazele Fundatiei de Policlinici Sociale Regina Maria, ale carei proiecte se adreseaza persoanelor aflate in nevoie prin intermediul a doua mari directii: sanatate si educatie. Pe langa doua policlinici sociale in Bucuresti, care asigura asistenta medicala integrata pentru persoane fara venit si fara asigurare medicala sau cu venituri mici, fundatia ofera sprijin prin programe de after school pentru copii ai caror parinti se afla in dificultate financiara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE