Companii Stiri

Aplicație de mobil pentru renovarea mansardei

13 iun. 2018 2 min

Aplicație de mobil pentru renovarea mansardei

Reading Time: 2 minute

Veux lansează o aplicație care oferă proprietarilor de case șansa de a proiecta design-ul propriei camere, vizualizând efectele reale ale luminii naturale, prin intermediul unei simulări 360o și în realitate virtuală.

Fiind un adevărat ajutor pentru oricine are în vedere reamenajarea podului ori transformarea lui într-un spațiu locuit, noua aplicație MyDaylight de la VELUX, readuce încăperile la viață, într-o manieră virtuală. Astfel, vei putea observa cum razele soarelui pot revigora și aduce beneficii încăperilor, pe ecranul smartphone-ului tău, Iphone sau Android, printr-o simplă accesare în App Store sau Google Play Store. Această aplicație, care utilizează tehnologia avansată de gaming, este gratuită și îți oferă posibilitatea de a surprinde efectele luminii naturale asupra căminului tău, printr-o simulare 360o și în realitatea virtuală, anunță compania, într-un comunicat de presă.

Lumina naturală este vitală pentru sănătatea și bunăstarea oamenilor, dar mulți își amenajează casa fără a lua în considerare acest aspect. Însă, MyDaylight vine în ajutorul tuturor, fiind prima aplicație prin care lumina naturală devine tangibilă în spațiul care se dorește amenajat, iar utilizatorii sunt cei care o proiectează și o experimentează, înțelegând astfel cum, prin lumină, spațiul se transformă, arată reprezentanții Velux.

Aplicația îți permite amenajarea unei încăperi reale din casă, prin simpla selectare a parametrilor – cum ar fi dimensiunea podelei, înălțimea acoperișului sau plafonul tavanului – și adăugarea ferestrelor, a pardoselii și a finisajelor de la nivelul pereților, sau localizarea camerei și alte date importante. Iar, după aproximativ zece minute, aplicația proiectează simularea digitală personalizată a încăperii, care poate fi văzută în maniera 360o sau prin intermediul realității virtuale. Simplu și rapid!

„Lumina naturală creează impresia de mai mult spațiu și sporește confortul și bunăstarea. Suntem, însă, conștienți de faptul că proprietarii de case au dificultăți în a înțelege care este impactul luminii naturale în casa lor, iar acest lucru ne-a determinat să dezvoltăm aplicația MyDaylight. Sperăm că mulți oameni vor considera aplicația utilă în procesul de reamenajare a casei, bucurându-se de experiența realității virtuale și de prezentarea 360o”, declară Grant Sneddon, Daylight Expert, VELUX.

Pentru a proiecta camera dorită cu ajutorul luminii naturale, trebuie doar să urmezi 5 pași simpli:

-Descarcă aplicația MyDaylight din magazinele virtuale App Store sau Google Play Store;

-Configurează spațiul virtual adăugând parametrii încăperii, precum dimensiunea spațiului și panta acoperișului;

-Creează diferite variante de iluminare naturală prin schimbarea poziției ferestrelor și/sau a dimensiunilor ferestrelor;

-Așteaptă câteva minute și vei primi o notificare cu privire la camera ta personalizată, inundată de lumină;

-Având simularea salvată în telefonul tău, vei putea experimenta design-ul camerei, atât în formatul 360o, cât și prin intermediul VR. Dacă vei folosi ochelari VR, vei avea parte de o experiență inedită, care îți va da impresia că te afli chiar în camera pe care ai creat-o prin intermediul aplicației!

https://www.velux.ro/mydaylight

https://www.velux.ro/mydaylight/mydaylight-inspiratie

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: