CEO Biz Exchange Manifest CEO Biz Exchange

Ce este Biz CEO Exchange?

11/04/2019 < 1 min read

author:

Ce este Biz CEO Exchange?

Reading Time: < 1 minut

Pentru o zi, zece dintre cei mai importanți CEO din România sunt provocați să accepte provocarea de a conduce o altă companie.

Va fi o schimbare de perspectivă, dar și o oportunitate extraordinară de networking între cei mai importanți oameni din mediul de afaceri românesc. Liderii unor companii de top vor avea ocazia să facă schimburi de idei, să discute probleme și soluții comune, să analizeze subiecte de leadership, management, marketing și strategie.

Proiectul va aduce împreună profesioniști din top management antrenați să gândească „out of the box”, pentru discuții interesante și colaborări viitoare. Este încă un pas făcut de echipa Biz pentru a ajuta la coagularea și consolidarea comunității de afaceri din România.

„Biz CEO Exchange este o PROVOCARE unică pentru acei CEO de top din România care nu se tem să iasă din zona de confort. Vrem să arătăm că leadershipul adevărat iese la iveală indiferent de domeniul de activitate al unei companii și că un manager de top trebuie să se adapteze rapid la schimbări radicale. Este un PROIECT aplicat, pentru că întotdeauna cele mai bune lecții se învață în practică. Lideri de afaceri vor avea ocazia să întâlnească alți lideri pentru schimburi de idei”, spune Marta Ușurelu, redactor-șef și acționar majoritar al revistei Biz.

Biz CEO Exchange este un proiect realizat de echipa Biz.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă