Companii Management Stiri

Mihnea Rădulescu va fi noul CEO al UPC România

16 feb. 2018 2 min

Mihnea Rădulescu va fi noul CEO al UPC România

Reading Time: 2 minute
Mihnea Rădulescu, Director General al UPC România din aprilie 2018

Liberty Global anunță schimbări organizaționale ale operațiunilor din Europa Centrală și de Est care includ și filiala din România. Astfel, Robert Redeleanu, în prezent Director General al UPC România și UPC Ungaria, este numit Director General al UPC Polonia începând cu 1 aprilie 2018.

De la 1 aprilie 2018, Mihnea Rădulescu va fi noul Director General al UPC România. Mihnea Rădulescu este în prezent vicepreședinte pentru operațiunile B2B din UPC Europa Centrală și de Est, coordonând activitățile pentru divizia business din România, Ungaria, Polonia, Slovacia și Cehia.

„Preiau conducerea unei echipe cu rezultate remarcabile, care a reușit atât în 2017, cât și în anii anteriori, să aibă o creștere accelerată pentru toate segmentele de business”, a declarat Mihnea Rădulescu.

Noul CEO al UPC România și-a început cariera în cadrul Liberty Global în 2013 în echipa de management din România. În 2015, a fost numit vicepreședinte responsabil pentru proiectele strategice și membru în echipa de top management a UPC în Europa Centrală și de Est. Din 2016, a preluat atribuțiile de coordonare ale diviziei Business-to-Business ale întregii regiuni CEE. Anterior experienței din Liberty Global, Mihnea Rădulescu a făcut parte timp de aproape șapte ani din echipa Roland Berger Strategy Consultants din România. Mihnea Rădulescu are o diplomă de master la Norwegian School of Management din Oslo și este absolvent al Academiei de Studii Economice din București (Relații Economice Internaționale).

Robert Redeleanu era Director General pentru UPC România din iunie 2015, după ce anterior ocupase funcția de Chief Marketing Officer al companiei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: