Stiri Tech

Ce oferă noul laptop de la Allview, modelul Allbook i

ian. 26, 2021 < 1 min

Ce oferă noul laptop de la Allview, modelul Allbook i

Reading Time: < 1 minut

Allbook i este cel mai nou model de laptop din portofoliul companiei brașovene Allview, echipat cu procesor Core i3 din a 10-a generație, display IPS Full HD anti-glare. Capacitatea de stocare de tip SSD M2 de 256GB și cei 8 GB RAM DDR4 asigură o experiență fluidă în rezolvarea sarcinilor zilnice, într-un mod mai rapid și o utilizare multimedia intensă.

Clienții au flexibilitatea de a-și alege SO pentru propriul dispozitiv, întrucât Allbook i rulează versiunea Windows 10 Home, 10 Professional, Windows 10 for Education, sau Ubuntu. Astfel, utilizatorii optează pentru soluția potrivită propriilor nevoi (Windows 10 Home este alegerea pentru utilizatorii casnici, Windows 10 Professional se adresează utilizatorilor profesioniști, Windows 10 for Education așa cum îi spune și numele este o versiune construită pentru a furniza setările necesare utilizatorilor din domeniul educațional (elevi, studenți, profesori), iar Ubuntu – Linux este apreciat pentru configurare ușoară, stabilitate, rapiditate și eficiență).

Allbook i beneficiază de un display de 15,6 inci, IPS Full HD, antireflex, ce reproduce imaginea la o calitate superioară atât la vizualizare frontală cât și din unghiuri de până la 178 de grade.

Allbook i dispune de o serie extinsă de interfețe pentru conectivitate: port HDMI, slotul de card Micro SD, port USB 3.0 (promite viteze de 10x mai mari comparativ cu USB 2.0 și viteze de transfer de până la 4.8 Gbps), port USB type C și jack audio pentru căști.

Prețuri și disponibilitate

Noul Allbook i este disponibil în patru variante ale sistemului de operare, în funcție de nevoile fiecărui client: Windows 10 Home, Windows 10 Professional, Windows 10 for Education, sau Ubuntu. Prețul recomandat de vânzare pornește de la 2699 lei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: