Lifestyle

Ce poți face weekendul acesta la Street Delivery

4 iul. 2020 2 min

Ce poți face weekendul acesta la Street Delivery

Reading Time: 2 minute

Weekendul acesta, festivalul ”Street Delivery” colorează întreg Bucureștiul, printr-un puzzle de evenimente în aer liber, răspândite prin zeci de cartiere și recompuse online. Astfel, au loc: proiecții de film pe acoperișuri, concerte în grădini, murale prin cartiere, intervenții urbane, turism pe biciclete, ateliere post-izolare, vernisaje de artă în scări de bloc sau balcoane deschise și multe alte forme de reziliență civică.

Dacă încă nu aveți planuri pentru acest sfârșit de săptămână, iată care sunt câteva dintre cele 40 de activități pe care le puteți experimenta la ”Street Delivery 2020”.

  • Astăzi (4 iulie), până la ora 18:00, puteți vizita Grădina Secretă de la Acuarela, pentru discuții despre grădinărit organic și pentru a vedea o expoziții de ilustrații realizate de Andrei Argaetic.
  • Tot astăzi (4 iulie), începând cu ora 18:00, îți poți antrena ”mușchii ecologici” la fântâna Modura, din parcul Herăstrău, participând la un atelier despre consum și deșeuri.
  • Astă seară (4 iulie), de la ora 21:00, la Deschis Gastrobar, are loc live performance-ul ”UNCUT” – o improvizație, folosind coloana sonoră înregistrată în pădurile de importanță națională din România, de către Catalin Rulea, alături de Greenpeace Romania și Kinecto, dar și instrumente acustice sau electronice. Pot sta maxim patru persoane la o masă, locurile sunt limitate, deci este bine să sunați pentru rezervare.
  • Azi (4 iulie) e și seară de scurtmetraje, pe Aleea Mozaicului Nr. 4 (Pantelimon), de la ora 21:00. Organizatorii au pregătit o selecție de la ”ShortsUp” și o vor prezenta chiar între blocuri.
  • Duminică (5 iulie), de la ora 17:00, dacă aveți barcă, placă de SUP sau caiac și sunteți amatori de vâslit, puteți să vâsliți pe Dâmbovița, pornind de la Biblioteca Națională sau de la Industria Bumbacului.
  • Și duminică seara (5 iulie), puteți vedea scurtmetraje la Deschis Gastrobar. De data aceasta, o selecție de la Animest. Mențiunea de mai sus, referitoare la rezervare, rămâne valabilă.

Toate evenimentele respectă măsurile de siguranță anti-CoViD-19, oferind, în același timp, forme de cultură, interacțiune și civism vitale pentru comunități sănătoase. Lista completă a proiectelor participante este disponibilă pe site-ul festivalului. Toate pot fi urmărite și pe paginile de Facebook si instagram ale Street Delivery București.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: