Lifestyle Stiri

Ce poți să faci de Paște, de acasă

apr. 15, 2020 2 min

Ce poți să faci de Paște, de acasă

Reading Time: 2 minute

Pentru ca timpul petrecut acasă de Paște să fie cât mai plăcut, în intervalul 18-20 aprilie, Facebook găzduiește o serie de inițiative culturale, evenimente și activități sportive. Iată o selecție:

  • MNAC Bucharest găzuiește, pe Facebook, Ateliere MNAC pentru acasă, o serie de ateliere săptămânale pentru acasă inspirate de expoziția Christoph Niemann. Punct de vedere, cât și de alte expoziții din cadrul muzeului.
  • Pentru cei mici, Teatrul Țăndărică anunță 4 reprezentații, perfecte pentru zilele de Paște: pe 18 aprilie, vor fi difuzate „Scufița Roșie” și „Capra cu trei iezi”, iar 19 aprilie vor fi difuzate „Motanul Încălțat” și „Aplodor”.
  • Teatrul Naţional Târgu-Mureş – Compania Liviu Rebreanu continuă seria de video-uri „Din vorbă-n vorbă”, invitat pentru cel de-al treilea episod fiind Richard Balint.
  • Teatrul Municipal Bacovia va difuza, pe pagina de Facebook a teatrului, 3 spectacole: sâmbătă, 18 aprilie, vor fi transmise „Fetița cu Chibrituri”, de la ora 11:00, și „Stan Pățitul”, de la ora 11:40, iar duminică, 19 aprilie, va fi difuzată „Piațeta”, începând cu ora 18:00.
  • RADAR New Media Art găzduiește STĂM ACASĂ #contează, prin care își dorește să îi ajute pe oameni să conștientizeze cât este de important să #stămacasa în această perioadă și, pe de altă parte, să ofere susținere comunității artistice autohtone.P roiectul reunește 10 artiști de new media, Alina Anca și Daniel Bega de la Aural Eye, Albert Kaan, Adistu, Dragoș Dragoș, Dan Fiera și Serban Ntjr de la Noetic, Vlad Lăzarescu, Redulian și vloop ce vor proiecta din propriile case pe clădirile din vecinătate animații și mesaje menite să ne încurajeze și să ne apropie în această perioadă dificilă. Proiecțiile vor fi acompaniate de un live performance realizat de către Alexei Turcan.
  • ETAJ iese în stradă și în online cu o serie de proiecții video a unor filme realizate de artiști care au răspuns invitației a participa la acest proiect. Proiecțiile vor fi vizibile de la fereastră și pe Facebook.
  • Clubul Sportiv Kyodai invită la Kickboxing Online – Antrenament live, o sesiune de mișcare bine venită după meniurile de Paște.
  • Teatrul Regina Maria schimbă jocul și ne prezintă „Seara de Ajun” e o tragicomedie fascinantă, în care Gary, Simon și Cherry, se ceartă pentru a descoperi ce înseamnă cu adevărat Crăciunul. 

Foto: © Evgenyatamanenko | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: