Companii Stiri

Ce salarii au curierii Glovo

4 feb. 2020 < 1 min

Ce salarii au curierii Glovo

Reading Time: < 1 minut

Curierii care lucrează full-time pentru Glovo primesc salarii care pot ajunge la 4.000 de lei.

Un colaborator Glovo poate avea un venit mai mare decât salariul mediu pe economie, cu același număr de ore lucrate. Un exemplu de calcul simplu pentru opt ore de lucru pe zi și un câștig de 25 de lei pe oră în medie în aplicație, un curier Glovo va avea un venit de 4.000 de lei pe lună. În plus, are control absolut asupra orelor în care lucrează, pe care și le stabilește săptămânal în avans și nu are un superior direct căruia să îi raporteze activitatea, fiind propiul decident al timpului și veniturlor sale.

Glovo este un serviciu de livrare rapidă, care operează în prezent în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad și Ploiești și s-a extins recent în Brăila și Galați. Compania crește rapid, în prezent lucrând cu peste 10.000 de curieri în toată țara, iar flota este într-o continuă expansiune atât în orașele în care este deja prezentă, cât și în cele în care tocmai a deschis serviciile de livrare.

Pentru a deveni livrator Glovo și a onora comenzile din și în orașul în care locuiești și lucrezi, nu ai nevoie de mai mult decât un telefon mobil cu sistem de operare Android, respectiv iOS, de o baterie externă complet încărcată și de un suport pentru telefon, de o geantă izolantă și de un mijloc de transport la alegerea ta. Toate materialele necesare, cu excepția mijlocului de transport, pot fi închiriate sau luate în custodie de la Glovo.

Colaboratorii Glovo beneficiază 24/7 de asistență prin chat, unde pot primi sprijin pentru orice tip de întrebare sau nevoie care poate apărea în timpul livrării.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: