Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

Ce știi despre partenerii de afaceri? Clienții IMM ai Raiffeisen au acces gratuit la serviciile Confidas

30 iun. 2020 2 min

Ce știi despre partenerii de afaceri? Clienții IMM ai Raiffeisen au acces gratuit la serviciile Confidas

Reading Time: 2 minute

Clienții IMM ai Raiffeisen Bank vor beneficia de acces gratuit timp de 6 luni de zile la serviciile platformei Confidas și vor putea obține informații utile despre noii lor parteneri de afaceri sau despre companiile cu care deja au relații comerciale.

Raiffeisen Bank a încheiat un nou parteneriat cu startup-ul Confidas, prin platforma căruia se pot verifica informații despre companiile din România, anunță banca, într-un comunicat de presă.

„Sărbătorim un an de la semnarea parteneriatului Raiffeisen Bank – Confidas, prin care am oferit clienților posibilitatea testării acestei platforme, ce oferă informații importante pentru administrarea riscului de credit comercial, printr-o abordare dinamica și interactivă de semnalare a comportamentului partenerilor de afaceri. După această perioadă de testare inițială și feedback oferit de primii utilizatori, dorim să oferim în continuare oportunitatea folosirii acestei soluții de către clienții noștri. Astfel, împreună cu acest start-up inovator oferim 6 luni de acces și utilizare gratuită a platformei și punem la dispoziția clienților încă un instrument direct legat de activitatea lor comercială, extrem de util în aceasta perioada de relansare ecomonica”,  a declarat Raluca Nicolescu, Director executiv Aria IMM la Raiffeisen Bank.

„Observăm o creștere semnificativă a numărului IMM-urilor care înțeleg importanța verificării partenerilor de afaceri, semn că acestea devin mai prudente. Prin intermediul acestui parteneriat, clienții băncii vor putea face afaceri cu încredere și își vor putea accelera creșterea, platforma ajutându-i inclusiv să găsească clienți noi”, a declarat Eduard Burghelia, cofondator al platformei Confidas.

Raiffeisen Bank promovează acest parteneriat cu platforma Confidas pentru că își dorește să contribuie la transparentizarea pieței IMM, să-și ajute clienții săi să aibă acces la surse de informare de încredere despre date financiare și juridice referitoare la firmele din România.

Puteți vedea cum funcționează platforma Confidas urmărind această scurtă animație video: https://www.confidas.ro/storage/Confidas_10.mp4

Confidas colectează date legate de facturile neplătite direct de la micii întreprinzători. În mai puțin de patru luni de la lansarea primei versiuni de test, Confidas a ajutat peste 3.000 de antreprenori să verifice firmele cu care intenționau să colaboreze înainte de a încheia contracte. Membrii platformei Confidas au înregistrat plăți restante de peste un milion EUR. Confidas a fost creată de Eduard Burghelia, un tânăr antreprenor în varsta de 21 de ani, desemnat recent de comunitatea de business din România drept „Tânărul antreprenor al anului”.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: