Stiri

Cea de-a zece generaţie Honda Civic a ajuns şi în România

30 mai 2017 < 1 min

Cea de-a zece generaţie Honda Civic a ajuns şi în România

Reading Time: < 1 minut

Honda Trading lansează în România cea de-a zece generaţie Honda Civic. Redesenat complet şi reproiectat, noul Civic este simbolul spiritului inovator şi al cercetărilor pentru excelenţă tehnică.

“Suntem extrem de mândri să lansăm pe piaţa locală Noul Honda Civic şi avem încrederea că este un model care va prinde foarte bine în rândul clienţilor, datorită designului inovativ şi al dotărilor performante. Avem ca ţintă să vindem pe piaţa locală cel puţin 300 de unităţi din Noul Civic anul acesta“, declară Ionuţ Lupu, General Manager Honda Trading România.

Disponibil în două tipuri de caroserii (hatchback şi sedan), noul Civic este o combinaţie de linii dramatice, sculpturale şi curbe line, atletice.

În materie de siguranţă, Noul Civic stabileşte noi standarde prin prezenţa unei suite de tehnologii înglobate în sistemul Honda Sensing. Astfel, sistemul automat de frânare cu funcţie de detectare pentru pietoni, sistemul de avertizare a coliziunilor frontale, sistemul de menţinere a benzii de circulaţie, sistemul de asistare a menţinerii benzii de circulaţie cu intervenţie activă, Cruise Control Adaptiv Inteligent, Limitator de viteză inteligent, sistemul de recunoaştere a semnelor de circulaţie sunt oferite încă de la primul nivel de echipare.

Noul Civic este singurul model compact, inclusiv din segmentul premium care oferă în definiţie standard, de la primul nivel de echipare aceste tehnologii de siguranţă.

Fiecare detaliu al vehiculului a fost examinat şi regândit, proiectând un cadru nou mai uşor, din materiale rezistente la torsiune, pentru scăderea greutăţii, rigidizând mai mult caroseria şi sporind dinamică noului Civic.

Noul Honda Civic este disponibil cu preţuri începând de la 18.500 Euro cu TVA inclus.

Foto

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: