Marketing Stiri

Cea mai mare agenție de endorsement din România

10 dec. 2018 < 1 min

Cea mai mare agenție de endorsement din România

Reading Time: < 1 minut

Global Records a lansat Global Talent United. Cu un portofoliu alcătuit din peste 200 de talente din toate zonele de entertaiment șia coprind toate zonele de vârstă și interese, aceasta este cea mai mare agenție de endorsement din România. 

”Mă bucur foarte mult că reprezentăm un roadster cu atât de multe și diverse talente. La Global Talent United ne propunem să le oferim tuturor uneltele necesare pentru ca aceste talente să atingă cel mai înalt nivel al performanței artistice, indiferent de domeniul in care activează fiecare. Know-how-ul echipei noastre, viziunea și experiența pe care le-am dobândit de-a lungul anilor reprezintă motorul punerii în mișcare pentru atingerea obiectivului nostru: acela de a aduce împreună cele mai relevante talente”, a declarat Ștefan Lucian, A&R Manager și fondator Global.

”Avem un model de business unic, care se bazează pe contentul de calitate creat de talentele din fiecare domeniu al industriei de entertainment.  Am implementat unele dintre cele mai vizibile şi originale campanii de advertising, lucram cu brandurile mari din România și suntem prezenți în toate mediile de comunicare. Ne dorim ca Global Talent United să fie un hub al tuturor talentelor relevante, care să-și găsească the perfect match în brandurile cu care colaborăm”, declară Olga Juverdeanu, General Manager.

Pe cine reprezintă Global Talent United la ora actuală?

Artiști: INNA, Antonia, Delia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam

Actori: Ada Condeescu, Letiția Vlădescu, Silviu Mircescu

Online content creators: BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Selly, Vlad și Cristi Munteanu, NaddHu, Marisa Paloma, Irina Deaconescu

Stand-up comedians: Micutzu, Badea, Bordea, Ana-Maria Calița, Ionuț Rusu, Rux

Artiști vizuali: Ovidiu Solcan, Octavian Graure, Alexandru Simedru

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: