Lifestyle Stiri

Cel mai mare eveniment de street food din Europa revine

2 sept. 2019 2 min

Cel mai mare eveniment de street food din Europa revine

Reading Time: 2 minute

The Carnival, cel mai mare eveniment de street food și street art din Europa va avea loc, anul acesta între 6 și 8 septemrie la Romexpo

Pentru al patrulea an la rând, între 6 și 8 septembrie, Bucureștiul devine capitala europeană a mâncării street food, pentru că începe festivalul The Carnival. Timp de trei zile, Romexpo devine gazda celui mai mare festival gastronomic de pe continent care va aduce împreună cele mai populare food truck-uri din România, artiști stradali și acrobați colorați și nu în ultimul rând, unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului din țară sau din străinătate. The Carnival propune și anul acesta o experiență inedită care combină mâncarea street food din peste 10 bucătării internaționale cu muzica live de calitate, toate savurate într-o atmosferă veselă și relaxată.

The Carnival ajunge la HOSPICE în cadrul unei campanii de CSR

Cea de-a patra ediție a The Carnival a adus și un proiect de CSR. Organizatorii și-au propus să ofere experiența The Carnival și celor care nu se pot bucura de astfel de evenimente. Pe data de 23 august, o parte a festivalului de street food a ajuns în în tabăra HOSPICE de la Adunații Copăceni. Acolo au fost găzduiți, în acea perioadă, copii care au pe cineva drag bolnav sau au pierdut unul dintre părinți, iar cel puțin pentru câteva zile, aceștia au fost ajutați să uite de suferința cu care se confruntă încă de la vârste fragede. Timp de o zi, aceștia s-au bucurat de mâncare și deserturi street food savuroase, într-o atmosferă colorată și prietenoasă.

Peste 60 de food truck-uri din România vor jongla cu sute de preparate din 10 bucătării internaționale. Fiecare dintre ele are o poveste, pe care au creat-o chiar proprietarii lor, tineri care au călătorit prin toată lumea pentru a culege cele mai bune rețete. Așadar, veți regăsi burgeri suculenți în combinații inedite, frigărui de berbecuț originare din zona Abruzzo, pizza napoletană, pulled pork și hot dogs americani, wurști autentici bavarezi, tacos, burritos ca în Mexic, arepas columbiene, paella spaniolă, paste, grills&barbecues și multe alte surprize asiatice. Și lista de deserturi este la fel de generoasă. Aceasta cuprinde churros, clătite, înghețată sau gaufre belgiene. Vă așteptăm să le degustați și să le aflați povestea la The Carnival.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: