BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Cel mai mare târg online de carte din 2020. Peste 1 milion de cititori sunt așteptați

19 mai 2020 < 1 min

Cel mai mare târg online de carte din 2020. Peste 1 milion de cititori sunt așteptați

Reading Time: < 1 minut

În perioada 27-31 mai 2020, retailerul online elefant.ro organizează elefantFest, cel mai mare târg de carte ce a avut loc vreodată în România unde sunt așteptați să participe peste un milion de cititori din toată țara. Organizat exclusiv online, târgul poate găzdui, astfel, de 10 ori mai mulți pasionați de lectură decât reușeau să atragă, în trecut, cele mai populare târguri de carte tradiționale unde, în medie, la o ediție, participau aproximativ 100.000 de vizitatori.

“Sperăm ca, prin acest târg, să oferim o gură de aer industriei de carte, editurilor, partenerii noștri de 10 ani, într-un moment în care nu există posibilitatea de a organiza sau participa la un eveniment tradițional, offline. Toate costurile cu organizarea acestui eveniment vor fi suportate de elefant.ro,” anunță Sergiu Chircă, CEO al elefant.ro.

Pasionații de lectură vor avea acces la peste 50.000 de titluri în limba română și peste 600.000 în limba engleză. Peste 40 de edituri românești și-au anunțat participarea, fiecare beneficiind de un stand digital, pe care îl vor amenaja după plac, în funcție de structura editorială și de stilul vizual specifice. Editurile beneficiază gratuit de standul digital de la elefantFest, dar și de întregul efort de marketing pe care elefant.ro îl va derula pentru promovarea evenimentului.

Târgul va avea o hartă a standurilor, un calendar oficial al lansărilor de carte, totul în mediul online. Pasionații de lectură vor avea inclusiv posibilitatea de a achiziționa cărți cu autograf de la autorii preferați, într-o secțiune dedicată.

elefantFest va găzdui și un stand internațional de carte în limba engleză, editată de case celebre precum DK, Penguin Books sau Random House.

Foto: © Grungemaster | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: