Lifestyle Stiri

Două dintre cele mai râvnite festivaluri din România își anunță line-up-ul pentru 2020

3 dec. 2019 2 min

Două dintre cele mai râvnite festivaluri din România își anunță line-up-ul pentru 2020

Reading Time: 2 minute

Summer Well își anunță primii trei participanți care vor urca pe scenă în 2020: Of Monsters and Men, Tom Walker și Nothing But Thieves sunt trupele care vor ajunge la cea de-a 10-a ediție a festivalului organizat în intervalul 7 – 9 august 2020, la Domeniul Stirbey din Buftea. Primele nume confirmate pentru Electric Castle 2020 sunt twenty øne piløts, Foals, The Neighbourhood, Fisher și Zhu.

Summer Well va debuta vineri, 7 august cu Night Picnic, în cadrul căruia Orchestra Simfonica din Bucuresti va interpreta cele mai cunoscute piese ale artistilor care vor urca pe scena in cele doua zile de festival.Prețul unui abonament este de 215 lei + taxe și poate fi procurat online.

Electric Castle respectă promisiunea de a aduce pe domeniul Banffy cei mai importanți artiști New Media din lume și anunță o nouă ediție a New Media Castle în care spațiul istoric al castelului va fi reinterpretat. Vor fi create instalații inedite în care tehnologia și arta vor da o nouă dimensiune realității.

Abonamentele pentru cea de-a 8-a ediție a Electric Castle sunt disponibile online la prețul de 499 lei plus taxe, festivalul oferind și posibilitatea achiziționării în rate.

Of Monsters and Men, vin în România pentru prima dată la Summer Well, devenind celebri încă de când au lansat piesa “Little Talks”. În prezent se află în turneu de promovare al celui mai nou album, “Fever Dream”.

Artistul britanic Tom Walker vine și el pentru prima dată în România la Summer Well.

Nothing But Thieves, printre cei mai importanti exponenți ai rock-ului alternativ britanic vor urca din nou pe scena distracției la Summer Well. În prezent lucrează la un album nou ce urmează a fi lansat în primăvara lui 2020.

Lansați în 2009, twenty øne piløts sunt autorii unuia dintre cele mai bune albume rock ale ultimei decate, potrivit clasamentului realizat de Billboard. La Electric Castle 8 fanii se vor bucura de noi hituri semnate de Tyler Joseph și Josh Dun.

Foals, The Neighbourhood, Steven Zhu, Tycho, Purple Disco Machine, Rezz și Amon Tobin, Alec Benjamin, Camo & Krooked și High Contrast, MEUTE sunt doar câteva nume care bifează prezența la Electric Castle 8.

Foto: © Alberto Grosescu | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: