BizRemote by certSIGN Stiri

Cererea de echipamente fitness pentru acasă, în creștere în pandemie

28 mai 2021 2 min

Cererea de echipamente fitness pentru acasă, în creștere în pandemie

Reading Time: 2 minute

Wellness Solutions, un distribuitor de echipamente fitness pentru acasă, dar și pentru uz comercial, anunță o creștere cu 30% a cifrei de afaceri pentru anul 2020, înregistrând vânzări de până la 5,5 milioane de euro. Creșterea vânzărilor a avut la bază schimbările rapide pe care clienții le-au abordat asupra stilului de viață, în contextul pandemic.

Pandemia a crescut interesul oamenilor fată de practicarea sportului de acasă, tot mai mulți dintre ei devenind conștienți de importanța unui stil de viață sănătos. Acest lucru i-a determinat pe tot mai mulți români să investească în echipamente de fitness pentru antrenamentul de acasă.

,,În urma crizei sanitare cu care ne-am confruntat încă de la începutul anului 2020, vânzările produselor de fitness pentru acasă, de cea mai înaltă calitate, au crescut semnificativ. Odată închise sălile de fitness, oamenii au fost nevoiți să facă schimbări în stilul de viață și să ia în considerare avantajele pe care le oferă sportul practicat de acasă. Prin urmare, cererea de echipamente fitness pentru acasă, cum ar fi biciclete, cross trainers și benzi de alergat, a fost mai mult decât dublată, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2019.

Pe de altă parte, furnizarea de echipamente pentru uz comercial este încă afectată de pandemie, dar cred că, din dorința continuă de socializare, oamenii au început deja să se întoarcă parțial la vechea rutină, antrenându-se iar în sălile de sport. Astfel, sperăm că și acest segment va reveni la normal. Mă aștept ca tot mai mulți oameni să aleagă un model „hibrid” între a merge la sală și a lucra acasă cu propriile echipamente de fitness. De asemenea, cred că oamenii încearcă să evite sălile de fitness aglomerate, astfel încât vor apărea tot mai multe săli de tip „boutique” a spus Tania Papagiannopoulou, CEO Wellness Solutions.

În urma creșterii cererii de echipamente fitness pentru antrenamentele de acasă și redeschiderea sălilor de sport, compania estimează ca anul acesta să înregistreze o creștere a vânzărilor de aproximativ 20%. Atenția companiei în 2021 se concentrează în egală măsură pe soluții atât pentru antrenamentele de acasă, cât și pentru segmentul corporativ. Cu o istorie de 10 ani, Wellness Solutions oferă o experiență premium clienților, cu un accent suplimentar serviciile oferite după vânzare, fiind singura companie de distribuţie de echipamente fitness din România care oferă un serviciu integrat de service şi consultanţă after-sales clienţilor.

Anul acesta, Wellness Solutions împlineşte 10 ani de activitate în România, timp în care a creat un portofoliu echilibrat de produse și mărci pentru toate categoriile de clienți și bugete. Cu peste 10 mărci de fitness profesionale, de top, în portofoliu, Wellness Solutions este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața wellness din România. În ultimii 10 ani, compania a fost distribuitorul exclusiv al mărcilor de fitness Kettler, SKLZ și Bodytone în România și a deschis primul showroom Kettler din Europa, în Bucureşti. Compania mai are în portofoliu și alte mărci internaționale celebre, precum Nautilus, Toorx, Schwinn, Bowflex, Everfit etc., care completează oferta în ceea ce privește cele mai noi tehnologii, funcționalitate, design și bugete. Wellness Solutions este, de asemenea, producătorul propriului brand de fitness – TECHFIT, distribuit în toată Europa.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: