Singureni Manor Equestrian Retreat, desemnat „Cel mai bun resort din România” la Top Hotel Conference & Awards 2022, va găzdui începând cu 31 martie un eveniment extraordinar de trei zile, cu participarea celebrului chef Quique Dacosta, trei stele Michelin. Gazda evenimentul va fi chef Alexandru Dumitru și echipa La Hambar.
Oaspeții restaurantul La Hambar vor avea șansa de a testa preparatele de excepție pregătite de către Quique Dacosta. Acesta a primit cea mai înaltă distincție din partea Ghidului Michelin – trei stele acordate pentru Restaurantul Quique Dacosta. În ultimii ani, restaurantul a fost inclus în lista celor mai bune 50 de restaurante din lume de către prestigioasa revistă „The Restaurant”.
Chef-ul, recent distins cu Medalia de Aur pentru Meritul în Arte Frumoase și numit de către Academia Regală de Gastronomie cel mai bun restaurator spaniol, a transformat Quique Dacosta Restaurant într-o adevărată Mecca pentru ”Haute Cuisine”.
În timpul evenimentului de la Singureni Manor, cei doi bucătari și echipele lor vor pregăti un meniu de degustare creat special pentru această ocazie. Fiecare fel de mâncare va fi asociat cu vinuri fine, selectate cu grijă de către somelierul lui Quique Dacosta, din colecția de vinuri din La Hambar.
”Acest eveniment este o șansă unică pentru mine de a învăța lucruri noi despre alte culturi, pe care le admir. În același timp, este o oportunitate de a duce mai departe amprenta noastră culinară, modul în care înțelegem bucătăria și modul de a găti, dincolo de granițele restaurantului nostru din Dénia, Spania. Mulțumesc Restaurantului La Hambar pentru invitația adresată mie și echipei mele,” a declarat Quique Dacosta.
Alexandru Dumitru și-a exprimat entuziasmul legat de vizita lui Quique Dacosta în România: „Sunt extrem de încântat să-i urez bun venit lui Quique Dacosta la Restaurantul La Hambar. El va aduce La Hambar un set bogat de cunoștințe și tehnici culinare!”.
Oaspeții vor avea ocazia de a se răsfăța cu un meniu de degustare cu mai multe feluri, fiecare fel de mâncare fiind realizat cu cele mai bune ingrediente și cu atenție sporită la detalii. Experiența culinară costă 1800 Ron/per persoană și oferă șansa de a explora gastronomia de ultimă oră a lui Quique Dacosta.
Biletele sunt limitate la doar 126 de oaspeți și rezervările se pot face online: https://lahambar.superbexperience.com/
În primul trimestri din 2024, venitul net bancar al Grupului BRD a atins o creștere de 5,3% față de aceeași…
Sustenabilitate [substantiv feminin, (numai) singular] – capacitatea de a exista constant. Nu este definiția noastră, ci primul rezultat al unei…
Tuborg România anunță o schimbare strategică în managementul organizației, prin aducerea lui Yoav Bar la conducerea companiei, în funcția de…
Raiffeisen Bank a înregistrat în primul trimestru din 2024 o creștere de 50% pe segmentul planuri de investiții, pensii private…
Proiectul născut din crezul artistic al scriitoarei și regizoarei Chris Simion Mercurian prinde tot mai mult contur existențial. După 8…
Noile smartphone-uri HUAWEI Pura 70 Ultra, HUAWEI Pura 70 Pro și HUAWEI Pura 70 sunt disponibile la precomandă în România.…