Stiri Creativitate Lifestyle

Celebrul Chef Quique Dacosta, trei stele Michelin vine în România pentru 3 zile, în perioada 31 martie – 2 aprilie 2023

23 mart. 2023 2 min

Celebrul Chef Quique Dacosta, trei stele Michelin vine în România pentru 3 zile, în perioada 31 martie – 2 aprilie 2023

Reading Time: 2 minute

Singureni Manor Equestrian Retreat, desemnat „Cel mai bun resort din România” la Top Hotel Conference & Awards 2022, va găzdui începând cu 31 martie un eveniment extraordinar de trei zile, cu participarea celebrului chef Quique Dacosta, trei stele Michelin. Gazda evenimentul va fi chef Alexandru Dumitru și echipa La Hambar.

Oaspeții restaurantul La Hambar vor avea șansa de a testa preparatele de excepție pregătite de către Quique Dacosta. Acesta a primit cea mai înaltă distincție din partea Ghidului Michelin – trei stele acordate pentru Restaurantul Quique Dacosta. În ultimii ani, restaurantul a fost inclus în lista celor mai bune 50 de restaurante din lume de către prestigioasa revistă „The Restaurant”.

Raices Cortezas y bortes de chirivia 1 QDR 2023

Astăzi chef Quique Dacosta este cunoscut în întreaga lume pentru expresia sa artistică culinară. În creațiile sale încorporează cultura și gusturile spaniole, adăugând excelența, inovația și tradiția.

Chef-ul, recent distins cu Medalia de Aur pentru Meritul în Arte Frumoase și numit de către Academia Regală de Gastronomie cel mai bun restaurator spaniol, a transformat Quique Dacosta Restaurant într-o adevărată Mecca pentru ”Haute Cuisine”.

chef  Quique Dacosta

În timpul evenimentului de la Singureni Manor, cei doi bucătari și echipele lor vor pregăti un meniu de degustare creat special pentru această ocazie. Fiecare fel de mâncare va fi asociat cu vinuri fine, selectate cu grijă de către somelierul lui Quique Dacosta, din colecția de vinuri din La Hambar.

”Acest eveniment este o șansă unică pentru mine de a învăța lucruri noi despre alte culturi, pe care le admir. În același timp, este o oportunitate de a duce mai departe amprenta noastră culinară, modul în care înțelegem bucătăria și modul de a găti, dincolo de granițele restaurantului nostru din Dénia, Spania. Mulțumesc Restaurantului La Hambar pentru invitația adresată mie și echipei mele,” a declarat Quique Dacosta.

chef Alexandru Dumitru

Alexandru Dumitru și-a exprimat entuziasmul legat de vizita lui Quique Dacosta în România„Sunt extrem de încântat să-i urez bun venit lui Quique Dacosta la Restaurantul La Hambar. El va aduce La Hambar un set bogat de cunoștințe și tehnici culinare!”.

Oaspeții vor avea ocazia de a se răsfăța cu un meniu de degustare cu mai multe feluri, fiecare fel de mâncare fiind realizat cu cele mai bune ingrediente și cu atenție sporită la detalii. Experiența culinară costă 1800 Ron/per persoană și oferă șansa de a explora gastronomia de ultimă oră a lui Quique Dacosta.

Biletele sunt limitate la doar 126 de oaspeți și rezervările se pot face online: https://lahambar.superbexperience.com/

Array

Articole pe aceeași temă: