Stiri Companii

TeraGlass își extinde capacitatea de producție

23 iul. 2019 2 min

TeraGlass își extinde capacitatea de producție

Reading Time: 2 minute

Fabrica TeraGlass din Bistrița va fi modernizată la cele mai înalte standarde printr-un proiect finanțat prin schemă de ajutor de stat, în valoare totală de 3,5 milioane euro și va automatiza procesul pentru producția ferestrelor și ușilor din PVC. Proiectul se va finaliza în toamna acestui an, producția pe noile linii fiind programată pentru începutul anului 2020.

De asemenea, unul dintre cei mai impozanți producători români de materiale de construcții, a anunțat numirea lui Bela Varga în poziția de Director General. Bela Varga lucrează de peste 20 de ani în domeniul tâmplăriei PVC, ultimii patru ani activând ca Director General pentru un producător relevant pe piață.

Noul Director General al TeraGlass are o experiență bogată în vânzări și infrastructură, ocupând în trecut poziții de Sales Manager sau șef birou regional vânzări. În calitate de șef departament infrastructură pentru România, Macedonia și Ungaria, Bela Varga a beneficiat de expunere internațională fiind, totodată, membru în Consiliul de Administrație în cadrul unei companii producătoare de soluții pe bază de polimeri.

TeraGlass windowsdoors TeraGlass ferestreusi

TeraGlass deține portofoliul de tâmplărie termoizolantă al Grupului TeraPlast și o fabrică în Bistrița cu o capacitate de 120.000 unități pe an, propunându-și extinderea capacității de producție.

În urmă cu un an, afacerile TeraGlass au crescut cu 26% față de anul 2017, mai mult de jumătate din cifra de afaceri (70%) din anul 2018 provenind din export. Cele mai importante piețe unde grupul își desfășoară activitatea sunt cele din Germania, Ungaria, Cehia, Austria, Slovenia și Slovacia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: